Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Milli Savunma Bakanlığı’ndan Doğu Akdeniz’deki insani yardım faaliyetlerine ilişkin açıklama

alcnpktn

Forum Üyesi
68db80472e00da8e9122f61e.jpg

Bakanlıktan yapılan açıklamada, bölgede görev yapan gemilerin rutin eğitim ve faaliyetlerinin yanı sıra arama-kurtarma kabiliyetleriyle, ihtiyaç duyulması halinde ilgili kurumlar ve uluslararası taraflarla koordinasyon içinde insani yardım görevlerine katkı sağlanacağı belirtildi.

Türkiye’nin bugüne kadar olduğu gibi insani değerlerin korunması ve masum sivillerin güvenliği için her yerde ve her koşulda üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmeye devam edeceği vurgulandı.

68db7ebb2e00da8e9122f60e.jpg

Fransız analistten Türkiye vurgusu! Sumud Filosu için 3 kritik senaryo: 'İsrail iki kere düşünmek zorunda'

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!