Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Muş'un Malazgirt ilçesinde Türk bayrağı ve meşalelerle fener alayı düzenlendi

alcnpktn

Forum Üyesi
68aa253a040a7ce46db498f0.jpg

Malazgirt Kaymakamlığı önünde toplanan vatandaşlar, metrelerce uzunluktaki Türk Bayrağı ve meşalelerle yürüyüşe başladı.Jandarma Atlı Birliği, atlı okçuluk ekibi, Ankara Emniyet Müdürlüğünde görevli motosikletli polislerin de yer aldığı yürüyüş, 15 Temmuz Meydanı'nda sona erdi.

Coşkulu bir atmosferde gerçekleştirilen yürüyüşün ardından açıklama yapan Muş Valisi Avni Çakır, Malazgirt halkıyla anlamlı yürüyüşü gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. Malazgirt halkının her zaman misafirlerini baş tacı yaptığını dile getiren Çakır, şunları kaydetti:

"İnşallah salı günü coşkulu bir kalabalıkla Sayın Cumhurbaşkanımızı etkinlik alanında karşılayacağız. Ben şimdiden tüm hemşerilerimizi davet ediyorum. Öncelikle Malazgirtli hemşerilerimin etkinlik alanını doldurmalarını bekliyorum. Önceki yıllarda bunu fazlasıyla gösterdiniz. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın, bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Şanlı Malazgirt Zaferi'mizin yıl dönümünü hep birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz."

68aa2552040a7ce46db498f8.jpg

Bu arada, Ankara İl Emniyet Müdürlüğünde görevli motosikletli polislerin yaptığı gösteri, katılımcılardan alkış aldı.
Programa AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Muş Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Kantar, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican, Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, Okçular Vakfı Genel Sekreteri Ali İhsan Öz, Vali Çakır'ın eşi Bahar Çakır, protokol üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve ilçe sakinleri katıldı.

68aa2552040a7ce46db498f2.jpg

68aa2552040a7ce46db498f6.jpg

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!