Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Nagehan Alçı: Cehennem nasıldır diye sorsalar bundan daha korkuncunu tahayyül edemezdim…

Na

Forum Üyesi
10 şehirde yıkıma neden olan, 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin merkezi Kahramanmaraş’a giden HaberTürk yazarı Nagehan Alçı, ”Cehennem nasıldır diye sorsalar bundan daha korkuncunu tahayyül edemezdim…” yorumunu yaptı.

Alçı yazısında, ”Felaketin boyutu öyle büyük ki merkezden çevreye ancak Çarşamba ulaşılmaya başlanmış…12 Şubattan sonra Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesine geçtik. Oradaki manzara çok daha vahimdi.Daha dar gelirlilerin yaşadığı ilçede 3 yıl önce 4 katlı binaların yanına 15 katlı bloklardan oluşan Karabaş sitesi yapılmış.O sitede iki blok yerle bir.Geri kalanlar da zor ayakta duruyor. Bunun hesabını o siteyi yapanlardan soracak mıyız?Yoksa 99 depreminden sonra açılan 2000’in üzerindeki dava gibi bu felaketten sonra açılan davalar daya af ya da zamanaşımı ile yok olup gidecek mi? Bari bu kez takipçisi olalım, o katil binaları yapanların yanına bunu kar bırakmayalım… Yerle bir olan Karabaş sitesindeki iki bloğun önünde çevredekilerle konuştuk, ilk iki gece binadan gelen çığlıklar hiç bitmedi, insanlar bağıra bağıra öldüler diye anlattılar…” ifadesini kullandı.

Alçı şunları kaydetti:

”Buna yürek mi dayanır? Daha sonra Maraş’ın merkezi olan Trabzon caddesine gittik.Cehennem nasıldır diye sorsalar bundan daha korkuncunu tahayyül edemezdim…Binalar çökmemiş, adeta yok olmuşlar. Mesela “burası 10 katlıydı” diye işaret ediyorlar, kat namına hiçbir şey kalmamış.Caddede ateşlerin önünde bekleyen acılı aileler artık yaşam ve ölüm arasındaki çizgiyi kaçırmışlar…50 yaşlarında bir erkek geldi, karımı ve bir çocuğumu canlı çıkardım, iki çocuğumu toprağa verdim, dördüncü hala burada” diyerek enkazı işaret etti.Bu trajediyi dinlemek bile çok zor.Maraş’ın dört bir yerinden acı, gözyaşı ve yok oluş fışkırıyor.”

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!