• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Otopsi yaptırdı, korkunç gerçek ortaya çıktı: Onun sadece adı köpekti

alcnpktn

Forum Üyesi
698d6f8ca77c1ee03e7b3cd4.jpg

Akdağmadeni ilçesine bağlı Şahnederesi Köyünde hayvancılıkla uğraşan Erkan Taştan, yaklaşık 20 gün önce köpeğinin kasten öldürüldüğünü iddia etti. Köpeğinin kendisine yol arkadaşlığı yaptığını söyleyen Taştan, köpeğini vuranların bulunmasını istiyor.

"SİLAH SESİ DUYDUĞUMUZ YERE GİDİNCE KÖPEĞİMİZİ VURULMUŞ HALDE BULDUK"

Taştan, hayvanlarını otlatmak için öğle saatlerinde ormana çıktığında 500 metre kadar ileride silah sesi duyduğunu söyledi. Erkan Taştan, "Akşam eve geldim, köpek yok. Bu köpeğim sürüyü uzaktan takip ederdi. Köpeğimi büyüten biraderime köpeği sordum. Görmediğini söyledi. Ağıla gidip hayvanlarımızı saydık. Çevredeki avcılara sorduk, köpeğimizi ne gören vardı ne duyan. Ertesi gün hayvanları otlatmaya kardeşim gitti, köpeğimiz hâlâ yoktu. Silah sesini duyduğumuz yere gidince köpeği orada karların içinde bulduk" dedi.

698d6f95a77c1ee03e7b3cd8.jpg

İlginizi Çekebilir

"KÖPEĞİME OTOPSİ YAPTIRDIM, YARIM METRE KAR İÇİNDE BOŞ KOVAN ARAYIP BULDUM"

Köpeği bulduklarında evlerinden adeta cenaze çıkmışçasına üzüldüklerini söyleyen Taştan, "Savcı benden boş kovanı bulmamı istedi. Yarım metre kar içinden boş kovanı buldum. İşlem yaptırdığımı duyan arkadaş, karakola giderek silahını 1 ay önce kaybettiğini söylüyor. Bunun peşini burada bırakmayacağım. Onun sadece adı köpekti. Bu dağlarda benim gözüm kulağımdı. İnşallah adalet gereğini yapar" cümlelerini kullandı.

Ahuzar

Forum Üyesi
Bilgi için teşekkürler.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!