• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Özel ve Dervişoğlu’ndan erken seçim mesajı

alcnpktn

Forum Üyesi
697be6fcc202702b6e287a5e.jpg

İki lider daha sonra basına ortak açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yaptığı İstanbul’da seçimin yenilenmesi çağrısı da sorulan Özel, “Eğer Erdoğan varsa ben İstanbul’da bütün belediye meclis üyelerimi istifa ettirmeye Erdoğan’la eşzamanlı olarak ve İstanbul seçimlerini yenilenmesine varım. Cesareti varsa kararı İstanbullular versin. Ekrem Başkan’ın suçlu olduğuna inanıyorlarsa Erdoğan’ın göstereceği adaya oy verirler. Mart ayının 29’unda, pazar günü yapılacak bir İstanbul yerel seçiminde adayım İmamoğlu’dur. Ekrem Başkan’ı seçmezlerse ben siyaseti bırakıyorum” diye konuştu. Özel, “İddia ediyorum ki, 1.5 milyon farkla o seçimi

kazanacağız. Tek şartım var. Eğer İstanbul seçimini kazanırsak yakamızdan düşecekler. Türkiye’de yönetimi devralmaya hazırız” ifadelerini kullandı. Dervişoğlu ise, erken seçim konusundaki soruya, “Yaşananlara baktığınızda ülkenin bir ikidar değişikliğine ihtiyacı var” karşılığını verdi.

Çerçioğlu’ndan suç duyurusu

Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu, kendisiyle ilgili beyanda bulunan Özel hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. Açıklamada, “Gerçek dışı, mesnetsiz, iftira niteliği taşıyan ve kamuoyunu yanıltmaya yönelik açıklamalar hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur. İftira, karalama ve itibarsızlaştırma amacı taşıyan her türlü girişim, yargı mercilerinin takdirine sunulmuştur” denildi.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!