Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Özel’den Zafer Yolu yürüyüşü

alcnpktn

Forum Üyesi
68ae396ffc0725e239a7d853.jpg

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Büyük Taarruz’un 103’üncü yıl dönümünde Zafer Yolu yürüyüşüne katıldı.

Özel, Büyük Taarruz’un 103’üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında önceki gece Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesine gelerek CHP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Burada partililere yaptığı konuşmada tarihi yürüyüşün anlamına vurgu yapan Özel, “Atamızın Büyük Taarruz’u başlattığı yürüyüş hattının her bir adımını bu gece hep birlikte atacağız. Bu kutlu yolda yanımızda olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Ben bu yolu dördüncü kez yürüyeceğim. Ancak bu kez genel başkan olarak yürümenin ayrı bir gururunu yaşıyorum” dedi.

‘Beraber yürüyeceğiz’

“Ayrıca Afyonkarahisar Belediyesini, Burcu Köksal kardeşime emanet ettiniz. Bunun da gururunu yaşıyorum” diyen Özel, Muharrem İnce’nin CHP’ye katıldığını anımsatarak, şöyle konuştu:

“O da bizimle birlikte. Bugün de bu yolu beraber yürüyeceğiz. Biz Afyonkarahisar’ın, Türkiye’nin bütün demokratlarıyla beraber, bu ülke kurtulsun, düze çıksın isteyen bütün demokratlar hep birlikte yol yürümeye geldik. Atamız 26 Ağustos’ta Büyük Taarruz’da bu yolu yürüdü ve sonunda ülkeyi kurtardı. Biz de ondan ilhamla Cumhuriyeti seven, bu ülkeyi seven, bayrağına bağlı ve bu ülkede yüreğinde Atatürk sevgisi olan herkesle beraber bir büyük yürüyüşü başlattık. Hep beraber yürümeye kararlıyız.” -AA, İHA

Atatürk Evi’ne gittiler

Özel, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 24 Ağustos günü karargahını taşıdığı ve Büyük Taarruz’un planlarını yaptığı, kendi anneciğine bile ‘Bir çay partisi var, ona gidiyorum.’ deyip bütün istihbaratı, Yunan istihbaratını şaşırtıp Şuhut’a gelip Büyük Taarruz’u planladığı Atamızın evine hep beraber gidiyoruz” dedikten sonra Atatürk Evini ziyaret etti. Ardından Özel, ilçeye bağlı Çakırözü köyünden Kocatepe’ye kadar yürüdü. Özel ve beraberindekiler, Büyük Taarruz emrinin verildiği Kocatepe’deki Başkomutan Mustafa Kemal Anıtı’nı ziyaret etti. Özel’e Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, CHP’ye yeniden katılan Muharrem İnce, CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan ve partililer eşlik etti.

İpek Atayman’ı ziyaret etti

CHP lideri Özel, İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında Afyonkarahisar 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu bulunan eski İBB Medya AŞ Genel Müdürü İpek Elif Atayman’ı ziyaret etti. Özel, Atayman’ın suçunun “Ekrem İmamoğlu’na iftara atmamak olduğunu” savundu. İnsanların iftira atmaya zorlandığını iddia eden Özel, “Bunu yapanlar, yaptıranlar yargılanacak. Bunu hep birlikte göreceğiz” dedi. -AA

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!