• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Özlem Gürses AK Parti'nin davetine yanıt verdi

Na

Forum Üyesi
Gürses kendi Youtube kanalındaki yayınında, AKP’den kendisine gelen davete ne yanıt verdiğini açıkladı.

Gürses şu ifadeleri kullandı:

Ertuğrul Özkök, Nevşin Mengü, İsmail Saymaz, Taha Akyol, Çağlar Cilara, Yavuz Oğhan, Deniz Zeyrek, Doğan Şentürk, İlker Karagöz, Çiğdem Toker’in de davet edilmiş olduğunu öğrenmiş oldum. Bu listenin aralarında bulunmak için ben bir şereftir. Nitelikli gazeteci buradaki isimlerin tamamı. Özkök New York’ta olduğu için katılamayacağını belirtmiş, Taha Akyol önceden ayarlanmış bir başka programı olduğu için, İsmail Saymaz ve Çağlar Cilara sanırım gidecek.

Önemli bir açılım. Valla helalleşiyorlar mı bilmiyorum. Gelibolu Belediyesi’nin bir panelinde moderatör olarak görevliyim. Aylar öncesinden planlanmış bir etkinlikti. Yaşar Aydın, Barış Pehlivan, Muharrem Erkek ve Ali Mert Taşcıer’in katılacağı “Türkiye’nin 2. Yüzyılında Cumhuriyet”i konuşacağız.

Ama bir kez daha davet gelirse gitmek istiyorum. Çünkü gözlerimle görüp size burada ne gördüğümü de bütün açıklığı ve şeffaflığıyla anlatmak istiyorum. Yalnız davet gelince şöyle bir sorun var. Benim artık Basın Kartım yok. ’İletişim Başkanlığı benim Basın Kartımı iptal ettiği için ben o salona nasıl gireceğim?’ dedim. Onlar da dediler ki biz girişleri ayarlayacağız.

Başka bir toplantıda olduğum için ben katılmıyorum. Bir kez daha davet alırsam, bir Basın Kartım olmamasına rağmen, malum Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı iptal etmişti, tekrar de gazetecilik yapmak üzere davete katılırım.”

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!