Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Pekin YEE’nin Katılımıyla Türkiye ile Çin Arasında Kuşak ve Yol Sempozyumu Düzenlendi

Dunde

Forum Üyesi
Yeditepe Üniversitesi, Konfüçyüs Enstitüsü ve Nankai Üniversitesi iş birliğiyle Türkiye ile Çin arasında dil, kültür ve ticaret alanlarında ”Kuşak ve Yol Sempozyumu” düzenlendi.

Çevrim içi ortamda gerçekleştirilen ve iki ülkeden birçok akademisyen ile uzmanın katıldığı sempozyumda, Türkiye Cumhuriyeti Pekin Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Dr. Cansu Körkem Akçay ve Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Kültür Müsteşarı Qin Li açış konuşmalarını gerçekleştirdi.

Pekin Yunus Emre Enstitüsü Koordinatörü Tayfun Kalkan, Türkiye ve Çin Arasındaki Kültürel Alışveriş başlıklı oturumda gerçekleştirdiği sunum ile dünyanın önde gelen saraylarından Topkapı Sarayı’na ilişkin bilgi verdi. Kalkan, sunum boyunca Topkapı Sarayı’nın mimarisi, sarayın bölümleri, padişah elbiseleri, padişah portreleri, resim koleksiyonları gibi sarayda sergilenen değerli koleksiyonlardan bahsetti. Topkapı Sarayı’nda bulunan Çin porselen koleksiyonlarına değinen Kalkan, Çin’den sonra en büyük Çin porselen koleksiyonunun sarayda sergilendiğinin altını çizdi.

Sempozyumda Yeditepe Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Fatma Yeşim Ekinci, Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Okay, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Giray Fidan, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Öğretim Üyesi Fatma Ecem Ceylan gibi Türkiye’de Çin ve Çince alanında uzman seçkin isimler yer aldı.

Enstitü 2 yıldır Çin’de Türk Kültürünü Tanıtıyor

Çin’de faaliyet gösteren Pekin Yunus Emre Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen kurslar ve kültürel etkinlikler aracılığıyla Türk dili, kültürü, sanatı ve tarihi tanıtılarak birçok alanda kültürel diplomasi çerçevesinde Türk-Çin dostluğu ve iş birlikleri geliştiriliyor.

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Kaynak: BHA

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!