Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Prof. Dr. Şükrü Ersoy kimdir? Kaç yaşında, nereli? Prof. Dr. Şükrü Ersoy'un biyografisi

DeviL

Forum Üyesi
6 Şubat günü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,7 ve son olarak öğle saatlerinde Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde saat 13.24`te 7,6'lık iki büyük deprem meydana geldi.

Deprem öncesinde Hatay'da konferans veren ve uyaran Ersoy "20 gün önce de Hatay'daydım ve deprem konusunda bir konferans vermiştim. Buranın büyük bir depreme gebe olduğunu tarihsel sürecin bunu söylediğini söylemiştim..." dedi.

Deprem sonrasında ise, "Sabah ilgili yetkililerle görüştüğümde 'Haklıymışsın' dediler. Keşke haksız olsaydım ama bu bölgenin yüksek bir potansiyeli var. Bu deprem Doğu Anadolu Fayı dediğimiz Bingöl Karlıova ile Hatay arasındaki bir bölgede yani 600 kilometrelik fay zonunun batı ucunda meydana geldi."

"Zaman zaman Kahramanmaraş'ta 4 büyüklüğünde depremler oluyordu ama bu fay zonunda en büyük depremini yaşadık. Kapasitesi bu zaten." diyen Ersoy bu depremin beklenen bir deprem olduğunu da belirtti.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy kimdir?

Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Şu anda Yıldız Teknik Üniversitesi’nde İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde öğretim üyesi olarak görev yapmakta. Fakat Ersoy’un ana bilim dalı geotekniktir. Prof. Dr. Şükrü Ersoy Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi, Yerbilimleri Fakültesinde Jeoloji Mühendisliği okuyarak tamamladı. Yüksek Lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Jeoloji alanında bitirdi. Doktora eğitimini ise İstanbul Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Jeoloji alanında tamamladı. Türkiye'nin çeşitli illerinde konferanslar veren Ersoy'un ödülleri de bulunmakta.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!