Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

PTT şubesinde şoke eden an! Küçük çocuğun imdadına PTT görevlisi yetişti

alcnpktn

Forum Üyesi
688b34250e2c3c6ca8172a72.jpg

Edinilen bilgiye göre, 28 Temmuz Pazartesi günü Körfez PTT Müdürlüğüne annesiyle gelen Enes isimli çocuk, elindeki pideden bir parça yediği sırada fenalaştı. Çocuğun nefes alamadığını ve morardığını gören annenin panik yaşadığı anlarda, güvenlik görevlisi Cahit Mutlu durumu fark etti.

İlginizi Çekebilir

Soğukkanlılıkla çocuğun yanına giden Mutlu, aldığı ilk yardım eğitimi sayesinde uyguladığı Heimlich manevrasıyla çocuğun soluk borusundaki pide parçasını çıkararak yeniden nefes almasını sağladı.

Yaşanan olay güvenlik kamerasına yansırken, PTT Kocaeli Başmüdürü Necati Yoldaş, Cahit Mutlu'yu makamında kabul ederek örnek davranışı dolayısıyla tebrik etti ve plaket takdim etti.

ICRYPEX sahibi Gökalp İçer'e 2 şok birden: Tüm mal varlığına el konuldu

"İLK YARDIMI YAPARAK ÇOCUĞUN TEKRARDAN ARAMIZA DÖNMESİNİ SAĞLADIM"

Yaşananları anlatan güvenlik görevlisi Cahit Mutlu, "Olay, geçtiğimiz pazartesi günü saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Özel güvenlik gereği her yeri izlerken, birden bir kadının çığlıklarını duydum. Çığlıklar üzerine oraya gittiğimde çocuk kadının kollarında hareketsizce duruyordu. Yanında pide görünce boğulma izlemini aldım. Biz ilk yardım eğitimi gördüğümüz için olaya soğukkanlı şekilde yaklaştım. İlk yardımı yaparak çocuğun tekrardan aramıza dönmesini sağladım" dedi.

688b343c0e2c3c6ca8172a74.jpg

"SOĞUK KANLI ŞEKİLDE TALİHSİZ OLAYI YAŞAYAN ÇOCUĞA MÜDAHALE EDEREK HAYAT DÖNMESİNİ SAĞLAMIŞ"

PTT Kocaeli Başmüdürü Necati Yoldaş ise personellerinin bu tür insani görevleri yerine getirmesinden gurur duyduklarını ifade ederek, "Cahit kardeşimiz çok büyük kahramanlık, insanlık örneğini göstermiş. Soğukkanlı şekilde talihsiz olayı yaşayan çocuğa müdahale ederek hayat dönmesini sağlamış. Cahit'in davranışı PTT camiasında sevinçle karşılandı. PTT Genel Müdürü Dr. Hakan Gülten de bizleri arayarak Cahit'i tebrik etti. Bizlerde kendisini tekrardan tebrik ediyoruz. Ayrıca olumlu davranışından dolayı plaket takdim ediyoruz. Umarım herkese örnek olur" şeklinde konuştu.

688b34580e2c3c6ca8172a76.jpg

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!