Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Rektörlüğünü yaptığı üniversitenin öğrencisi oldu: Mezun olmayı hedefliyorum

alcnpktn

Forum Üyesi
68ada7348310db41d5211c58.jpg

AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz, bu yıl düzenlenen YKS sınavına girdi. Korkmaz, dün açıklanan YKS yerleştirme sonuçlarına göre; Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'ne 1’incilikle yerleşti.

Adem Korkmaz böylelikle 8 yıl boyunca rektörlük görevini yürüttüğünü üniversitenin öğrencisi oldu.

68ada8568310db41d5211c70.jpg

Sınav sonuçları ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Korkmaz, "Bugün açıklanan YKS tercih sonuçlarının tüm öğrencilerimiz için hayırlı olmasını diliyor, üniversite hayatına adım atan evlatlarımızı tebrik ediyorum. Bu yıl ben de YKS’ye girerek, onurla rektörlüğünü yaptığım Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Tarih Bölümü’ne 1’incilikle yerleştim" ifadelerini kullandı.

Samsun'da iki kişinin öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı

68ada8638310db41d5211c73.jpg

'MEZUN OLMAYI HEDEFLİYORUM'

Sınav sürecini değerlendiren Adem Korkmaz, "Bugüne kadar birçok diplomaya imza attım, şimdi sıra kendi öğrencilik yolculuğuma geldi. Gurur duyduğum üniversitemde başarılı bir eğitim süreci geçirerek, MAKÜ’lü bir öğrenci olarak mezun olmayı hedefliyorum" dedi. (DHA)

YÖK’ten ÖSYM’nin Türk öğrencileri mağdur ettiği iddiasına ilişkin açıklama

68ada86f8310db41d5211c76.jpg

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!