Bilinen Adı: | Selcoin |
Gerçek İsmi: | Selçuk Ergin |
Meslek: | Kripto Para Araştırmacısı, Yatırımcı, Yazar |
Eğitim: | Kimya, İşletme ve Bankacılık&Finans (Trakya Üniv., Anadolu Üniv., Beykent Üniv.) |
Kitabı: | "Altın Kapının Anahtarı Bitcoin" (2017) |
Kripto Kariyeri Başlangıcı: | 2014 |
Klasik Piyasalardaki Deneyimi: | 2011 |
İlklerin Sahibi: | Türkiye’nin kriptopara ile ödemesi yapılan ilk kitabı |
Eğitim İçerikleri: | Temel Yatırımcılık Videoları |
Sosyal Medya Platformları: | Youtube, X (Twitter), Telegram, Instagram |
Selcoin Kimdir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
olarak tanınan Selçuk Ergin, 2011 yılından bu yana klasik piyasalarda işlem yapmakta ve 2014 yılından itibaren kripto para piyasalarında araştırmalar gerçekleştirmektedir. 2017 yılında kaleme aldığı "Altın Kapının Anahtarı Bitcoin" adlı kitabı ile kripto dünyasına adım atan Selcoin, bu eseriyle blockchain teknolojisi ve dijital çağın yatırım dinamiklerini ele almıştır. Türkiye’de kriptopara ile ödenerek alınan ilk kitap olarak tarihe geçmiştir. Daha fazla bilgi için
Giriş yap veya üye ol.
.Selcoin Yaşamı
Selcoin, Trakya Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi ve Beykent Üniversitesi’nde Kimya, İşletme ve Bankacılık&Finans alanlarında lisans ve yüksek lisans eğitimleri almıştır. Kripto para ve blockchain konularının yanı sıra, klasik piyasalarda (altın, gümüş, borsa, gayrimenkul) yatırım önerileri sunmaktadır. Sosyal medya platformlarında aktif bir şekilde içerik üreterek yatırımcıları bilgilendirmekte ve global ekonomi gelişmelerini yorumlamaktadır.
Selcoin Kitabı
Selcoin, 2017 yılında yayımlanan "Altın Kapının Anahtarı Bitcoin" adlı kitabıyla dikkatleri üzerine çekmiştir. Bu kitap, blockchain teknolojisinin geleceği, dijital çağın anahtar dinamikleri ve yatırım bilinci üzerine kapsamlı bilgiler sunmaktadır. Kitap, kripto para dünyasına adım atmak isteyen yeni yatırımcılar için rehber niteliğindedir.
Selcoin Sosyal Medya Hesapları
Youtube:
Giriş yap veya üye ol.
X (Twitter):
Giriş yap veya üye ol.
Telegram:
Giriş yap veya üye ol.
Instagram: