Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Şimdi biliyorum

Big

Forum Üyesi
Sevgili Okurlarım
Geçenlerde bir aile yemeğinde 13 yaşındaki torunum ile Samanyolu Galaksisini konuşuyorduk. Galakside kaç yıldız,gezegen var ? Acaba kaç güneş sistemi var gibi konuşurken annesi konuşmaya girince döndü ve:
Anne Baba şimdi Nino ile konuşuyoruz çünkü onun bilgisi benden fazla ama sizin bilgileriniz bana yetersiz gibi geliyor demez mi?
O anda ona dedim ki : Bak kızım senin yaşındaki çocuklar anne babalarını beğenmezler,ama yıllar geçtikçe ne kadar yanıldıklarını öğrenirler.
Sana önemli bir Fransız aktörü olan Jean Gabin ( Jan Gaben okunur) in yayınladığı müzikli bir şiirden bahsedeceğim.
Şiirin adı yazımın başlığı gibi. Tabii ki şiir fransızca.
Jean diyor ki
Yirmi yaşına geldiğim zaman kendi kendime dedim ki
Şimdi biliyorum Aşkı, Arkadaşlığı, Sporu, Okuldaki bilgilerimi, çiçekleri, biliyorum
Otuzumda ise dedim ki
Şimdi biliyorum Aşkları, Arkadaşlıkları,Dostlukları,Parayı,herşeyi biliyorum.
Kırklarımda dedim ki artık biliyordum
İş dünyasını, ailemin ,çocuklarımın büyümesini,dostlukları ve ihanetleri,artık herşeyi biliyordum.
Altmışlarımda ise artık biliyordum
Ailemin büyümesini,işlerimdeki iniş ve çıkışları, dostluklardaki iyilikleri ve dışlanmışlıkları artık herşeyi biliyordum.
Yetmişlerimin sonlarına geldiğim bugünlerde geriye baktığımda neler neler öğrenmişim ,neleri ıskalamışım, bakıyorum ki hala kitaplığımda okunmayı bekleyen otuz kitabımın varlığını gördüğümde diyorum ki artık Şimdi Biliyorum.
Biliyorum ki ne kadar öğrensem dahi yine de yeterince bilmiyorum.
Torunuma diyorum ki sakın kendini çok bilmiş zannetme.
Şimdi Bilmediğimi Biliyorum.

Sevgili Okurlarım
İşte kısacık hayatımız öyle bir şey. Öğrendikçe ne kadar az bildiğimizi öğreniyoruz.
Bu yüzden mütevazi olunuz ve etrafınıza büyüklük taslamayınız.
Her zaman her konuda bizlerden daha iyi bilenler olacaktır.
Bir önerim daha var. Bildiklerinizi gelecek nesillere öğretin ki onlar sizin bilginizden dolayı hayata bir basamak önde başlasınlar.
Saygı ve Sevgilerimle

02(29).png

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!