Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Sivas’ta 300 personel, 74 araçla kışa hazır

DeviL

Forum Üyesi
Türkiye'de kış mevsiminin en çetin geçtiği illerden biri olan Sivas’ta Belediye 300 personel ve 74 araçla kış hazırlıklarını tamamladı.

SİVAS (İGFA) - Vatandaşların kış mevsimi boyunca kar ve buzlanma dolayısıyla mağdur olmaması adına Sivas Belediyesi tüm hazırlıklarını tamamladı.

Kış aylarının gelmesiyle birlikte yoğun kar yağışına karşı 300 personel 74 araçtan oluşan kar temizleme ekipleri 7 gün 24 saat hazır bekliyor.

Ekipleri ziyaret ederek yapılan hazırlıkları yerinde inceleyen Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, ekiplere görevlerinde kolaylık ve başarılar diledi.

Başkan Bilgin, tüm ekiplerin araç ve gereçlerle birlikte kışa hazır olduklarını belirterek, "Diğer kurumlarımız ile de irtibatlı ve istişare halinde ilimiz merkezinde ve il genelinde hizmete hazırız. Rabbimden kazasız belasız bol ve bereketli bir sezon diliyorum. İnşallah güzel bir yağışla birlikte ki şu süreçte bizler için çok çok önemli, bol rahmetli bir sezonu geride bırakırız. Ben çalışma arkadaşlarımıza vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür ediyor, iyi çalışmalar diliyorum.” dedi.

Daha sonra Başkan Bilgin, kar temizleme ekiplerinde yer alan çalışanlarla sohbet ederek tatlı ikramında bulundu.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!