Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Şok fiyat! 4 çeşit yemek 29 lira

DeviL

Forum Üyesi
İBB, 4 çeşit yemeğin 29 TL’den satışa sunulduğu Kent Lokantaları’nın 7’ncisini, üniversite öğrencilerinin yoğun olarak bulunduğu Sultanahmet’te açtı.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 7’nci Kent Lokantası’nı Sultanahmet’te açtı. Alemdar Mahallesi Yerebatan Cadddesi Salkım Söğüt Sokak’ta açılan Kent Lokantası’nın ilk tabldotlarını İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu dağıttı.

“BUGÜNE KADAR 310 BİN KİŞİ FAYDALANDI”

Bugüne kadar kademeli olarak açtıkları 6 Kent Lokantası’ndan şimdiye kadar yaklaşık 310 bin kişinin faydalandığını belirten İmamoğlu, “Muhteşem bir şey bu. Bugün açtığımız yer, Sultanahmet'e yakın bir yer. Beni en çok sevindiren tarafı, öğrencilerimize yakın. İstanbul Üniversitesi başta olmak üzere, bir de buralarda çok yakında yurtlar var. Yurtların da varlığı önemli. Ben çok faydalı olacağını düşünüyorum. Yoğun bir genç nüfus buradan faydalanacaktır. Öğrencilerimiz hem lezzetli hem böyle güzel hanımefendilerin servisleriyle buluşacaklar. Sağ olsun onlar da bizim buradaki simgemiz. Kent Lokantalarını kadınlara emanet ediyoruz. Kent Lokantalarımız genç arkadaşlarımızın bütçelerine de katkı sunsun istiyoruz” dedi. İmamoğlu, öğle yemeğini de çoğunluğu üniversite öğrencilerinden oluşan bir grupla yedi.

SADECE KADINLAR İSTİHDAM EDİLİYOR

Sadece kadınların istihdam edildiği Kent Lokantaları’nın menüleri, İBB Lojistik Destek Merkezi’nin hijyenik mutfaklarında, deneyimli aşçılarca özenle hazırlanıyor. Kent Lokantaları’nda 4 çeşit yemek 29 TL’den, meşrubat 5.5 TL, tatlı 7 TL, su da 1 TL’den satılıyor. Sayıları 7’ye ulaşan Kent Lokantaları Çapa, Bağcılar, Sultanbeyli, Ümraniye, Üsküdar, Avcılar ve Sultanahmet’te hizmet veriyor.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!