Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Sokak ortasında eşinden dakikalarca dayak yedi! Kadın herkesi şaşırttı: Görüntülere rağmen 'İftira' dedi

alcnpktn

Forum Üyesi
68c2b4b92e00da8e91228762.jpg

Sokak ortasında eşinden şiddet gören 2 çocuk annesi Fatma Hüseyin, herkesi şaşırtan bir açıklama yaptı. Polis tarafından gözaltına alınan eşinin serbest bırakılmasını isteyen kadının sözleri şoke etti.

Kenti ayağa kaldıran olay! 'Altın Adam'dan şoke eden not: 'Kısa bir mola'

DAYAK YİYEN KADINEVİNİN ÖNÜNDE FERYAT ETTİ

Eskişehir'de eşini sokak ortasında uzun süre döven şahıs, polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliye getirildi. Eşinin yumruklarına maruz kalan kadının ise, kocasının dönmesi için evinin önünde feryat ettiği görüldü.

68c2b2672e00da8e9122874f.jpg

Olay dün Odunpazarı ilçesi Erenköy Mahallesi Denk Sokak'ta bulunan 10 dış kapı numaralı müstakil ev önünde meydana gelmiş, burada yaşayan Ali H. uzun süre eşine sokak ortasında fiziki şiddet göstermişti.

68c2b58d2e00da8e9122876c.jpg

Şiddet gören kadının komşusu, daha önce de şahsın eşini parke taşı ile dövdüğünü iddia etmişti. Defalarca karısının suratına yumruk atan şahsın görüntülerinin yayılmasının ardından polis tarafından çalışma yapıldı.

Antalya’da dehşet! Halk otobüsü direksiyon başında fenalaşan şoförün kontrolünden çıktı

EŞİNİ SOKAK ORTASINDAN DÖVEN ŞAHIS ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Polisin çalışması neticesinde, şahıs evinde gözaltına alındı. Geceyi nezarette geçiren Ali H., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Gazetecilerin 'Pişman mısınız?' sorusu üzerine zanlı kafasını sallayarak adeta 'Evet' dedi.

68c2b2de2e00da8e91228755.jpg

DÖVEN EŞİ İÇİN FERYAT ETTİ: 'ONA BÜYÜ YAPTILAR'

Öte yandan, eşinden şiddet gördükten dakikalar sonra, kadının kocasının dönmesi için feryat ettiği ve 'Ona büyü yaptılar' iddiasında bulunduğu anlar amatör bir kamera tarafından kaydedildi. Kadının eşinden şikayetçi olmadığı iddia edildi.

68c2b34e2e00da8e9122875d.jpg

Zeytinburnu'nda şok! Hastane bahçesinde silahlı saldırı

DAYAK YİYEN KADINDAN ŞAŞIRTAN SÖZLER

Şiddet gören 2 çocuk annesi Fatma Hüseyin, olayın ardından konuştu. Görüntülerin gerçeği yansıtmadığını dile getiren Hüseyin, kocasının bir an önce salıverilmesini istediğini söyledi.Fatma Hüseyin, kocasından şikayetçi olmadığını, yaşananların iftira olduğunu dile getirerek, eşinin salıverilmesini istedi.

"ALLAH İÇİN KOCAMI BIRAKIN"

Kocasından şikayetçi olmayan kadın, Ali H.’nın asla kendine şiddet uygulamadığını, yaşananların iftiradan ibaret olduğunu dile getirdi. Konuyla alakalı Fatma Hüseyin, "Allah'a şükür, bizim kavgamız ya da başka bir şeyimiz yoktur. Kocama iftira attılar. Bizi kötü çektiler. Şimdi kocamın yanından geliyorum, yüzünü bile göstermediler. Kocam beni dövmüyor. Evden işe, işten eve gidip geliyor. Çocuğuma zarar vermiyor. Ben onu çok seviyorum. Hiç zararını görmedim. Vallahi iftira attılar. Allah için geri dönmesini istiyorum. Kocamdan şikayetçi olmadım" dedi.

68c2b44d2e00da8e9122875f.jpg

Kenti ayağa kaldıran olay! 'Altın Adam'dan şoke eden not: 'Kısa bir mola'

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!