Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

alcnpktn

Forum Üyesi
68c552d12232a99f288b9839.jpg

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Vefat haberini büyük üzüntüyle öğrendiğim başdanışmanım Hamdi Kılıç'a Allah'tan rahmet diliyorum. Uzun yıllar bizlere çok kıymetli katkılar yaptı. Ülkemize yeri doldurulamaz hizmetlerde bulundu. Hamdi kardeşimi asla unutmayacak, emeklerini şükranla yad edeceğiz. Ruhu şad, kabri nur, mekanı cennet olsun.

Eğitimlerimizin açılışını Ankara'da liderlik okulunda yapmıştık. O gün ortaya koyduğumuz vizyon bu harekatın nerede nereye geldiğinin yol haritası niteliğindeydi. Aktarılan tecrübelerin partimiz ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. AK Parti'nin tüm neferlerine sevgi ve saygılarımı diliyorum.

68c553f02232a99f288b9844.jpg

MİLLETİMİZLE TÜRKİYE'Yİ BÜYÜTTÜK

24 yıl boyunca milletimizin çıkarlarını hep önde tuttuk. Nice imtihan günlerinden geçtik. Her seferinde yolumuza kararlılıkla devam ettik. Milletimizle bilikte büyüdük, milletimizle birlikte Türkiye'yi büyüttük. 24 yıldır AK Parti'nin yorulmasını, tökezlemesini bekleyenler oldu. Kendileri yoruldu. Biz ise her sabah dünden daha taze bir umutla güneşi selamlıyoruz. Bu can bu tende oldukça heyecanımızdan, ülkeye hizmet aşkımızdan ödün vermeyeceğiz. AK Parti millete hizmet yolunda kurulmuş bir okuldur. Bu okulun müfredatını doğrudan milletimiz belirlemiştir. Teşkilatımız ne kadar güçlü olursa ülkemize o kadar iyi hizmet ederiz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Togg'un yeni modeli T10F'in direksiyon koltuğunda: İlk teslimat yapıldı

TÜM İMKANLARIMIZI SEFERBER ETTİK

Çok kısa bir süre içerisinde 81 ilimizde 300 bin teşkilat mensubumuzun bu eğitimlere katılmasını sağlayacağız. Ülkesine miletine tutkuyla hizmet eden dinamik bir teşkilat için tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız. Saflarımızı sıklaştırmakla kalmıyor daha da genişletiyoruz.

BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANVEKİLİ ARAMIZA KATILDI

Partimizin 24'üncü yıl dönümünde Özlem Çerçioğlu'nun da olduğu 9 yeni isim partimize katıldı. Bugün de Beykoz Belediye Başkan vekilinin aramıza katılmasının sevincini yaşıyoruz. Bu kardeşlerimizle omuz omuza verecek, Fetret Devri'nin İstanbul'u daha fazla yıpratmasına izin vermeyeceğiz.

68c556912232a99f288b9857.jpg

EZBERLERİ BOZDUK

Değerli yol ve dava arkadaşlarım AK Parti olarak büyük küçük demeden Türkiye'nin meselelerine çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bu uğurda şimdiye kadar ezberleri bozduk. Önyargıları kırdık. Aşılmaz denilen nice engeli alnımızın akıyla aşmayı başardık. Böyle gelmiş ama böyle gitmez diyerek kimi zaman sadece elimizi değil, tüm gövdemizi taşın altına koyduk.

"İTTİFAK ORTAKLARIMIZLA TAM BİR UYUM VE DAYANIŞMA HALİNDEYİZ"

Başlattığımız bir devlet projesi olarak, kararlılıkla sürdürdüğümüz “Terörsüz Türkiye” sürecinde de aynı anlayışla hareket ediyoruz. Son bir yılda süreci baltalamaya dönük her türlü teşebbüsü boşa çıkardık. Sabırlı, dikkatli ve samimi bir tavırla; 86 milyon insanı kuşatan, kucaklayıcı bir üslupla süreci ilmek ilmek dokuyoruz. İttifak ortaklarımızla tam bir uyum ve dayanışma halindeyiz. Milletimizin fertleri arasına örülen terör duvarını tamamen yıkarak, 86 milyonun hep beraber daha huzurlu, daha müreffeh; barış ve kardeşliğin egemen olduğu bir geleceğe yürümesini istiyoruz. Felaket tellalları ne derse desin, istikrarlı bir şekilde bu hedefe doğru adım adım ilerliyoruz.

Şunu herkes bilsin ve anlasın: On yıllardır Türkiye'nin iç ve dış siyasetini terör sopasıyla dizayn etmeye alışanlar, açık söylüyorum, bu sefer boşuna kürek çekmektedir. Hiç boşuna uğraşmasınlar. Allah'ın izniyle buradan geriye dönüş olmayacak. Biz böyle bir duruma ne pahasına olursa olsun izin vermeyeceğiz. Bölgemizde sınırlar kanla ve gözyaşıyla yeniden çizilmek istenirken, “böl, parçala, yönet” oyununun tekrar sahnelenmesine rıza göstermeyeceğiz.

Sağlıkta atama müjdesi! 17 bin yeni personel alınacak
Okullarda yardımcı kaynak dayatması! Bakan Yusuf Tekin: 'Cezalar okulu kapatmaya kadar gider'

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!