Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

SON DAKİKA: Finlandiya Savunma Bakanı: Türkiye'nin NATO onayı için bir tarih öngöremiyorum

FiRaRi

Forum Üyesi
Web sitesi
forumzar.com
SON DAKİKA: Finlandiya Savunma Bakanı: Türkiye'nin NATO onayı için bir tarih öngöremiyorum

SON DAKİKA HABERİ: Finlandiya Savunma Bakanı Antti Kaikkonen, ülkesinin NATO üyelik sürecine ilişkin bir açıklama yaptı. Kaikkonen, " Türkiye'nin NATO onayı için bir tarih öngöremiyorum. Ne kadar erken olursa o kadar iyi" dedi.

haberi! Finlandiya Savunma Bakanı Antti Kaikkonen, " Türkiye'nin NATO onayı için bir tarih öngöremiyorum. Ne kadar erken olursa o kadar iyi" açıklamasını yaptı.

Bakan Akar ise "Finlandiya tarafından memorandumu destekleyen açıklamalar yapıldı ancak gözle görülür somut adımlar bekliyoruz. PKK/YPG terör örgütü ve onun destekçileri tarafından Finlandiya'da yapılan faaliyetlerin hala devam etmesinden rahatsız olduğumuzu ve endişe duyduğumuzu kendilerine ifade ettim" dedi.

Kaikkonen ise Akar'a yanıt olarak, "Terörle mücadele konusunda desteğimiz sizinle. Finlandiya, Finlandiya halkı olarak net bir şekilde her türlü terör oluşumunu reddediyor, kınıyoruz" dedi.

DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU: HALKIMIZIN İKNA OLMASI GEREKİYOR

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, daha önce yaptığı açıklamada, NATO üyelikleri için, Finlandiya’nın silah ambargosunu kaldırdığını açıklaması gerektiğini; İsveç’in ise suçluların iadesi, terörizmin finansmanı gibi konularda halen atması gereken adımlar olduğunu belirterek bu ülkelerin üyeliklerine Türk halkının ikna olması gerektiğini söyledi.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!