Zincirlikuyu'dan Beşiktaş yönüne giden otomobile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü sapağında silahlı saldırı yapıldı. Saldırıda otomobildeki avukat Serdar Öktem ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Öktem ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Öktem, Sinan Ateş cinayeti dosyası kapsamında da bir süre tutuklu kalmıştı.
Adli Tıp raporu çıktı! Güllü'nün 3.53 promil alkollü olduğu belirlendi
SİNAN ATEŞ DAVASINDA ÖKTEM: TELEFON ŞİFREMİ HATIRLAMIYORUM
Öte yandan Sinan Ateş soruşturmasında mahkeme başkanının, "Telefon şifreni hatırlıyor musun?" sorusuna sanık Serdar Öktem, "Telefon şifremi hatırlamıyorum" cevabını verdi. Ateş'in avukatı, "Şifreyi hatırlasaydınız verir miydiniz? 22 sanıktan 21'inin telefonu incelendi, Öktem'in incelenmedi. Hatırlasaydı şifreyi verir miydi?" diye sordu.

Sanık Öktem, "Avukatlık Kanunu 36'ncı madde kapsamında vermezdim" dedi. Avukatın, "Telefonda yalnızca müvekkillerinizle mi görüşüyorsunuz?" diye sorunca sanık müdafileri itiraz etti. Gerginlik çıkması üzerine mahkeme başkanı 'Yeter' diye bağırdı. Başkan, Ateş ailesinin avukatına dönerek, "Zaten bu sorunuz hayatın olağan akışına aykırı, bu konuda yetki de takdir de mahkemenin" diye tepki göstermişti.
Manisa’da aktif fay üzerinde 2 bin bina! AFAD: 'Deprem dalga etkisinden bağımsız tehlike'
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.