• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

TBMM Engelli Komisyonu İstanbul ve Kocaeli’de sahaya indi: Kasapoğlu: 'Bu komisyon 86 milyonun komisyonudur'

alcnpktn

Forum Üyesi
69527734c76a96066a683e15.jpg

Komisyon, İstanbul programı kapsamında Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelsiz Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen İstanbul Avrupa Yakası İstişare Toplantısı’nda kamu kurumları, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları, akademisyenler, engelli bireyler ve aileleriyle bir araya geldi.

Tüm Türkiye için model olan merkezde gerçekleştirilen toplantıda; erişilebilirlik, eğitim, istihdam, sağlık hizmetleri ve sosyal hayata katılım başlıkları sahadan gelen görüşlerle ele alındı. Daha sonra HAYPADER Özel Eğitim Uygulama Okulu, Bağcılar Belediyesi ve İstanbul Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi ziyaret edildi.

Son dakika... İşte Yalova'da saatler süren çatışmanın yaşandığı hücre evi

İstanbul programının 2. gününde Zeytinburnu Belediyesi ev sahipliğinde, İstanbul Kantinciler Esnaf Odası ve Türkiye Beyazay Derneği iş birliğiyle düzenlenen akülü sandalye dağıtım töreninde kantinci esnafının bağışlarıyla temin edilen akülü sandalyeler ihtiyaç sahibi engelli öğrencilere teslim edildi.

6952773fc76a96066a683e1a.jpg

Komisyonun Kocaeli programı kapsamında ise Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla hayata geçirilen Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi ziyaretinin ardından Marmara Bölgesi İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

695275f0c76a96066a683dfe.jpg

Yaklaşık 250 katılımcının iştirak ettiği toplantıya Kocaeli’nin yanı sıra Bilecik, Balıkesir, Bursa, Bolu, Düzce, Sakarya ve Yalova illerinden kamu kurumları, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları, spor kulüpleri ve girişimci temsilciler katıldı.

Toplantılarda konuşan Önceki Dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili ve Engelli Bireylerin Sorunlarını Araştırma Komisyonu Başkanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Bu komisyon 86 milyonun komisyonudur. Engellilik meselesini sahada ele alıyoruz. Çünkü sorunu yerinde incelemeden, yereli dinlemeden çözüm üretmek mümkün değil. Görüyoruz ki engel esasında kaldırımda, sokakta, parkta, binada, hizmette, sistemde ve zihniyettedir. Biz engeli bireyin üzerinden alıp süreçler üzerinden konuşuyoruz. İnşallah var olan bilincin güçlendirilmesine destek olacağız. Hazırlayacağımız rapor bir temenni metni olmayacak. Sorumlusu belli, takvimi belli, ölçülebilir ve denetlenebilir bir yol haritası ortaya koyacağız. Sahadan gelen her tespit ve öneri bu raporda mutlaka karşılık bulacak.” İfadelerinde bulundu.

695275fbc76a96066a683e00.jpg

Son dakika...Yargıtay, Narin Güran cinayeti dosyasında karar verdi! Nevzat Bahtiyar'a kötü haber

Ahuzar

Forum Üyesi
Bilgi için teşekkürler.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!