Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

TCG Anadolu’nun bir büyüğü geliyor

alcnpktn

Forum Üyesi
68b0d4c09c6edbf333966d0f.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) yürütücülüğünde, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Milli Savunma Bakanlığı işbirliğiyle İstanbul Tersanesi Komutanlığı’nda gerçekleştirilen TEKNOFEST Mavi Vatan programına katıldı. Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Demirören, Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Erdoğan Demirören ile Murat Oktay’ın da katıldığı açılış töreninde bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Teknoloji Hamlesi’nin neferlerini ve programa katılan gençleri selamlayarak, “Sizlerle birlikte Türkiye’nin kutlu yürüyüşüne gönül veren, ülkemizin güçlü yarınlarına öncülük eden tüm gençlerimize, tüm evlatlarımıza buradan selamlarımı gönderiyorum” dedi.

68b0d4e89c6edbf333966d14.jpg

Zaferler ayındayız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Malazgirt’te, Çaldıran’da, Mohaç’ta ve Büyük Taarruz’da destanlar yazdığımız zaferler ayındayız. İki gün önce Malazgirt Zaferi’mizin 954’üncü yıl dönümünü büyük bir gururla kutladık. Dün (önceki gün) ise ASELSAN’ın Gölbaşı yerleşkesindeydik. Şirketimizin 50’nci yılında savunma sanayimiz adına üç gurur verici adımı aynı anda attık. Çelik Kubbe bileşeni sistemlerimizi envantere aldık. ASELSAN’a ait 14 tesisin açılışını gerçekleştirdik. Ayrıca, Oğulbey Teknoloji Üssü’nün temelini attık. İşte bugün de İstanbul Tersane Komutanlığımızdayız. İki gün sonra 30 Ağustos Zaferi’nin 103’üncü yıl dönümünü kutlayacağız. Yani Zafer Haftamızı hakkını vererek en güzel şekilde idrak ediyoruz.

Destan yazıyoruz

4 gün boyunca devam edecek TEKNOFEST Mavi Vatan programının ülkemiz, milletimiz bilhassa da siz gençlerimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Engellere rağmen azmin neleri başardığını görmek isteyenler Türk savunma sanayiine bakıyor. Ülkemizin iftihar vesilesi olan savunma sanayimiz kelimenin tam anlamıyla her alanda destan yazıyor. Dostlarımız başarılarımızdan övgüyle bahsederken, hasımlarımız endişe ve telaş içinde bizi yakalamaya çalışıyor.

Göğsümüz kabardı

‘Avara’ komutuyla zafer yolculuğuna başlayan ve 24 Ağustos’ta dünyanın incisi İstanbul Boğazı’ndan geçen gemilerimiz hepimizin göğsünü kabarttı. Çok maksatlı amfibi gemimiz TCG Anadolu, barbaros sınıfı fırkateynimiz TCG Oruç Reis, ilk milli fırkateynimiz TCG İstanbul, ilk milli savaş gemimiz TCG Heybeliada, amfibi çıkarma gemimiz TCG Sancaktar, hayalet denizaltı gemimizin ikinci platformu TCG Hızır Reis, kılıç sınıfı hücumbotumuz TCG Kalkan, mayın avlama gemimiz TCG Alanya gibi her biri donanmamızın caydırıcı gücü olan son teknolojiye sahip platformlarımızı oraya götürdük.

Bununla kalmayacağız

Yarışmalarda dereceye giren evlatlarımız ile şehit yakınları ve gazilerimiz Savarona gemisini ziyaret edebilecekler. Donanmamızın amiral gemisi ve dünyanın ilk SİHA gemisi olan TCG Anadolu’nun kapıları da ziyaretçilere açık olacak. Şimdi bunun bir büyüğünü yapıyoruz inşallah. Bununla kalmayacağız, bize yakışan neyse onu da yapacağız. TEKNOFEST ziyaretçileri, Türk denizciliğinin nereden nereye geldiğini, bugün hangi yeteneklere sahip olduğunu böylece görme fırsatı bulacak.

Terörsüz Türkiye’yi sizin için

(Necip Fazıl Kısakürek’in Zindandan Mehmed’e Mektup şiirinin dizeleri) ‘Yarın elbet bizim, elbet bizimdir. Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir.’. Evet yarınlar bizimdir, milletimizindir, Türkiye Cumhuriyeti’nindir. İçinde bulunduğumuz asrı Türkiye Yüzyılı yapana kadar durmayacak, inşallah sabırla, azimle, samimiyetle çalışacağız. En büyük eserimiz olarak Terörsüz Türkiye’yi inşallah sizin için hayata geçireceğiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun diyorum.

Savarona’ya ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan, program kapsamında, milli uçak gemisinin test rampasının son modül kaynağını gerçekleştirdi, ardından işçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Törende Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu tarafından milli uçak gemisinin maketi hediye edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan bunun üzerine, “Bunun inşallah bir büyüğünü bu tersanemizde inşa edeceğiz ve böylece çok daha farklı bir konuma sıçramış olacağız. Gerek komutanlarımızla gerek mimar ve mühendislerimizle beraber durmak yok, yola devam diyeceğiz” ifadesini kullandı. İstanbul Tersane Komutanı Tümamiral Recep Erdinç Yetkin de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile programa katılan Emine Erdoğan’a simgesel TCG Savarona gemi kampanası takdim etti. Program sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, TEKNOFEST Yönetim Kurulu ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ve eşi Sümeyye Erdoğan Bayraktar ile günün anısına fotoğraf çektirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra eşi Emine Erdoğan ile Deniz Kuvvetleri Komutanlığınca restore edilerek donanmaya kazandırılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi mirası Savarona yatını ziyaret etti.

‘Mavi Vatan coşkusuna ortak olmaktan mutluluk duydum’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, TEKNOFEST Mavi Vatan’a ilişkin NSosyal hesabından paylaşımda bulundu. İstanbul Tersanesi Komutanlığı’nda TEKNOFEST Mavi Vatan coşkusuna ortak olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Erdoğan, “Ülkemizin Milli Teknoloji Hamlesi vizyonunun denizlerimizdeki yansıması olan bu büyük festivalin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Programın ardından yeniden maviliklerle buluşan Savarona Yatı’nı ziyaret ettik. Tarihimize ve Mavi Vatan’a kazandırılan bu değerde emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Ülkemizin denizlerdeki gücünün büyüyerek devam etmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

68b0d51f9c6edbf333966d17.jpg

‘Çelik Kubbe’ dünya basınında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tanıttığı yerli “Çelik Kubbe” entegre hava savunma sistemi uluslararası medyada yankı uyandırdı.

■ İngiliz haber ajansı Reuters’ın haberinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ASELSAN’ın yeni bir teknoloji üssüne yapacağı 1,5 milyar dolarlık yatırımla, üretim kapasitesini iki katından fazla artıracağını duyurduğu belirtildi.

■ Orta Doğu basını, Türkiye’nin savunma alanında “küresel oyuncu olma hedefine” işaret etti. İsrail basını, Türkiye’nin savunma alanında dışa bağımlılığı azalttığını öne çıkardı.

■ Yunan Devlet Televizyonu ERT, konuya ilişkin haberinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın törende yaptığı konuşmaya yer verdi.

Türkiye’nin bölgesel gücü asrın zirvesinde

ABD merkezli The American Conservative (TAC) isimli ekonomi dergisinin Eylül-Ekim 2025 sayısında, “Türkiye’nin Uzun Vadeli Oyunu” başlıklı bir makale yayımlandı. Makalede, “Türkiye’nin bölgesel gücünün neredeyse bir asırdır görülmemiş bir zirveye ulaştığı” değerlendirmesine yer verildi. Derginin son sayısındaki makalede, Ankara’nın dış politikada ve savunma sistemlerinin üretimi alanında son dönemde yakaladığı başarılara işaretedildi.

Görevine başlamasının 11’inci yıl dönümü

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın halkın doğrudan seçtiği ilk cumhurbaşkanı olarak göreve başlamasının 11’inci yıl dönümü dolayısıyla çok sayıda siyasi, NSosyal hesabından paylaşımda bulundu. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de yaptığı paylaşımda, “Milletimiz tarafından doğrudan seçilen ilk Cumhurbaşkanı’mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın göreve başlamasının yıl dönümünde, Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz için yeni kazanımlara imza attığımız günlerin içindeyiz. Cumhurbaşkanı’mızın dirayetli siyasetiyle hedeflerimize kararlılıkla yürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!