Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Twitter Tweet Atma Sorunları

Cinnet

Forum Üyesi
Tweetleme hakkında yardım

Tweet gönderdikten sonra hata mesajı alıyorum

• Tweet gönderirken "Pardon! Bunu zaten söylemiştin" hata mesajıyla karşılaşıyorsanız aynı metni son zamanlarda başka bir Tweette göndermişsinizdir ve bir sonraki Tweetinizde yeni bir şeyler yazmanız gerekir.
  • Bu hatayı, yalnızca son Tweetlerinizden biriyle tamamen aynı metni gönderdiğinizde görürsünüz.
Ne yapmalıyım?
Farklı bir Tweet göndermeyi deneyin. Tweetlerinizde tamamen aynı metni göndermediğiniz sürece bu hatayı hiçbir zaman almazsınız.

Bağlantı Tweetleme konusunda sorun yaşıyorum
Twitter'ı daha güvenli bir hale getirmek için bazı bağlantıları Tweetlemenizi etkileyebilecek otomasyonlar kullanırız.

Tweetleme konusunda hâlâ sorun yaşıyorum
Tweet göndermeyle ilgili sorunlar, çoğunlukla tarayıcınızı veya uygulamanızı yükseltme gereksinimi ile ilgilidir. Web aracılığıyla Tweetlemede sorun yaşıyorsanız, tarayıcınızın en son sürümünü kullandığınızdan emin olun. Resmî bir Twitter uygulamasından Tweetleyemiyorsanız, mevcut güncellemelerin tümünü indirdiğinizden emin olun.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!