Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Üniversitelerde hibrit eğitim dönemine geçiliyor!

Na

Forum Üyesi
YÖK Başkanı Erol Özvar, üniversitelerde 2022-2023 eğitim öğretim yılı bahar dönemine ilişkin açıklama yapıyor.

Özvar'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Her 6 öğrencimizden biri depremden doğrudan etkilendi. 18 üniversitemizde yaklaşık 17 bin akademisyenimiz de etkilendi. İdari personel sayısı da 30 bin civarındadır. 1.589 öğrencimizi felakette kaybettik. 148 akademik ve idari personelimiz hayatını yitirdi.

11 ilde bulunan 18 üniversitemizin yerleşimindeki bina hasarına bakıldığında ise 4 bina yıkık 127 bina ağır hasarlı, 427 binanın orta ve az hasarlı 642 binanın hasarsız olduğunu görüyoruz.

Aldığımız yeni kararları sizinle paylaşmak üzere huzurlarınızdayız.

3 Nisan 2023 tarihi itibariyle 2022-2023 eğitim öğretim yılı bahar dönemine mahsus olmak üzere;

1- Halihazırda uygulanmakta olan uzaktan öğretim ile birlikte, isteyen öğrencilerin devam şartı aranmaksızın sınıflarda yüz yüze eğitim verilmesine,

2- Dersin hem uzaktan öğretim ile hem de yüz yüze verilmesine ilişkin kararların ilgili kurullarda alarak gerekli düzenlemeleri yapmalarına karara verildi"

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!