Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Yolsuzluklardan yolsuzluk beğen!

Na

Forum Üyesi
Size mutlu bir pazar günü dilerim, bakıyorum koltuğunuza uzanmış, kahvenizi yudumluyorsunuz, henüz kara kış kapıyı çalmamış, yün hırkayla idare ediliyor, sarman kedi de yanınızda, mırıl mırıl… Eh, biraz bana da kulak verir misiniz?

-A, mutlu pazar dedin ya… Keyfimizi kaçırmazsın inşallah?

Yok yok, biraz uzaklara götüreceğim sizi, Balkanlar’da gezeceğiz, bir yandan da şimdi anlatacaklarımı masal gibi dinlersiniz olmaz mı? Bir liste sunacağım size, bakalım nasıl değerlendireceksiniz?

01(4).jpg

—yolsuzluk çeşitleri—

-Genel Seçim kampanyası sırasında her yaştan 1 milyon seçmenin kişisel bilgileri bir siyasi parti tarafından ele geçirildi, bu bilgiler arasında seçmenlerin telefon numaraları, adresleri, görevleri, işyerleri, politik tercihleri dahil pek çok unsur yer alıyor. Haber ortaya çıkınca, soruşturma başlatıldı ancak soruşturma sırasında bu skandala yol açanlar değil, haberi yazan gazetecilerin bilgisayarlarına ve telefonlarına el konuldu.

-Avrupadaki kokain trafiği bir cinayetin araştıran gazeteciler tarafından ortaya çıkarıldı. Kokain trafiğinde kimi arasanız var, hatta kimi devlet görevlileri bile.

-Madencilik sektöründe üretim yapan firmalardan dörtte birinin yasa dışı, hatta izinsiz faaliyet gösterdiği, bu işleri kontrol etmekle sorumlu bürokratların yolsuzluğa bulaştığı, bu yüzden yasa dışı faaliyetlere göz yumduğu belirlendi. Oysa koşullara aykırı üretim yapan bu şirketler büyük bir çevre kirlenmesine, sağlığı tehdit eden oluşumlara hatta ölümlere sebebiyet veriyor.

-Dükkan sahiplerine kafasına göre ceza uygulayan, hatta haraç kesen bazı devlet görevlilerinin varlığı ortaya çıkarıldı. Devlet görevlileri istedikleri haracı vermeyen işyerlerini faaliyetten alıkoyuyor...

Köşe yazısının tamamını aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!