Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Zeytinburnu Aşevi’nden 855 Bin Kap Sıcak Çorba İkramı

DeviL

Forum Üyesi
Zeytinburnu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Aşevi, 2022 yılında ihtiyaç sahibi ailelere yemek yardımına devam etti. Aynı zamanda Zeytinburnu Aşevi, Mobil İkram Aracı ve Millet Kıraathaneleri’nde de düzenli olarak çorba ikramı gerçekleştiren Zeytinburnu Belediyesi, 2022 yılında ücretsiz olarak toplam 855 bin kap çorba ve yemek ikramında bulundu.

Zeytinburnu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü çatısı altında hizmet veren Zeytinburnu Aşevi, 2022 yılında ücretsiz olarak 855 bin kap çorba ve yemek ikramında bulundu. Zeytinburnu Aşevi, yerinde hizmetinin yanı sıra; Mobil İkram Aracı’yla belirli lokasyonlara, hanelere ve ilçe sınırları içerisinde yer alan Millet Kıraathaneleri’ne de bu hizmet götürdü.

CENAZE VE İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE YEMEK YARDIMI

Haftanın 7 günü boyunca; yaşlı, maddi yetersizlik, hastalık ve engeli nedeniyle yemek yapamayacak durumda olan 217 hanede yaşayan 389 kişiye yemek yardımı götüren Zeytinburnu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, aynı zamanda her gün 1.500 kap çorbayı Zeytinburnu Aşevi’nde ihtiyaç sahiplerine dağıttı. 2022 yılında 36 bin kişiye cenaze evi sıcak yemek hizmeti verilirken, ilçe sınırları içerisinde yer alan Millet Kıraathaneleri’ndeki öğrencilere, 165 bin kap sıcak çorba servisi yapıldı.

115 BİN KİŞİYE SICAK SABAH ÇORBASI

Marmaray, metrobüs durakları gibi ilçedeki önemli ulaşım noktalarına haftanın 4 günü boyunca konumlanan Mobil İkram Aracı, işe ve okula giden vatandaşlara 115 bin kap sıcak çorba ikramında bulunurken, Ramazan ayında da 25 bin kişiye sıcak salep dağıtımı yaptı.

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!