Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Duyuru; Sizde hemen Üye Olup Sorunuzu Sorabilirsiniz, katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Ekrem İmamoğlu: Memleketin bereketinden faydalanmayı bilmeyen, ’ben bilirim’ diyen yöneticiyi hep birlikte evine yollayacağız

Na

Forum Üyesi
Katılım
18 Eki 2022
Mesajlar
12,368
Puanları
1
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ”Yönetimde başarının formülü kolay. ‘Her şeyi ben bilirim’ diyen kimse olmayacak. Yalnızca liyakati olan insanlarla çalış. Kim olduğuna bakma. ‘Eşim, dostum, akrabam, damadım, kızım, oğlum’ deme. Vatandaşınla çalış. Milletin sesine kulak ver. Onun gözünün içine baka baka onu dinle. Onunla konuş. Onun derdini anla. Derdine çözüm bul. Siyaseti, yöneticiliği, bir zenginleşme aracı olarak değil, manevi takvim ve bir vicdan borcu olarak yap. Bu memleketin bereketi için insanı var, toprağı var, bilgisi var, becerisi var, enerjisi var. Sadece bundan faydalanmayı bilmeyen, ‘Ben bilirim’ diyen bir yöneticisi var. Onu hep birlikte evine yollayacağız” dedi.

İBB Başkanı İmamoğlu, ’300 Günde 300 Proje’ maratonu kapsamında düzenlenen ’İSKİ Ümraniye ilçesi içme suyu yatırımları’, ’İSKİ Anadolu Yakası Dereleri Islahı ve Bakım-Onarım Projesi’ ve ’İSKİ Anadolu Yakası İçme Suyu Malzemeleri Lojistik Merkezi’nin açılışları ile ‘Alemdağ Caddesi Düzenleme Projesi’nin temel atılması dolayısıyla düzenlenen törene katıldı. Törende yaptığı konuşmada “İstanbul’da değişim, artık geri döndürülemez” diyen İmamoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

[H3]”13’üncü Cumhurbaşkanı olacak Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu hep birlikte seçeceğiz”[/H3]

14 Mayıs’tan sonra devleti bilen, vicdan sahibi, adaletli, herkese saygıyla yaklaşan bir ekip göreve geliyor. Çünkü işte o az önce saydığım bütün nitelikleri taşıyan insanlar bir arada. Ama bu niteliklerle bu kimlikle devletimizin inşallah 13’üncü Cumhurbaşkanı olacak Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu hep birlikte seçeceğiz. Millet İttifakı’nın bütün unsurlarıyla çok çalışacağız. Altı siyasi parti ve tabii ki farklı siyasi partilerin de demokrasi beklentisi. Özgür bir Türkiye, üreten bir Türkiye, gençlerin geleceğe umutla baktığı, güler yüzle baktığı bir Türkiye var olması için en güçlü şekilde çalışacağız. Sizlere, bu sabah Ankara’da birlikte nasıl birlikte iş yaparız, daha güçlü nasıl koşarız toplantısını yaptığım Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’ın selamlarını getirdim. İşte Sayın Mansur Yavaş’la bizler hem kentlerimizde yapılmayan işleri daha güçlü yapmaya hem de memleketimizin her noktasına çalışkanlığı, üretimi iyi iş yapmayı, hesap verebilirliği örnek olarak yaşatmanın göstermenin sorumluluğunu üstlendik.

[H3]”Sırtınızı bu milletin gençlerine yaslayın gerisini düşünmeyin”[/H3]

Yeni bir dönem başlatacağız. Yeni bir dönem, insanımıza moral verecek. Bu milletin kaynağı bu memlekette var. Çocuklarınıza baktığınızda enerji kaynağını görüyorsunuz değil mi evlerde? Ben de görüyorum. Hele hele gençlere baktığınızda ben size bir şey söyleyeyim. Sırtınızı bu milletin gençlerine yaslayın gerisini düşünmeyin. Gençler bu memlekete yeter. İşte 14 Mayıs’tan sonra biz bunu yapacağız. İstanbul’dan, Hakkâri’ye, Trabzon’dan Hatay’a Türkiye’ye çok güçlü bir enerji katacağız. Bu ülkede bu ülkede herkes daha iyi kazanacak. Daha rahat geçinecek, daha güvende yaşayacak, daha mutlu ve umutlu olacak, size söz veriyoruz. Bunların hepsi olacak. Bu memlekete bereket gelecek bereket, bolluk gelecek. Çünkü bu memleketin bereketi için insanı var, toprağı var, bilgisi var, becerisi var enerjisi var. Sadece bundan faydalanmayı bilmeyen ben bilirim diyen bir yöneticisi var.

[H3]”Onu hep berabere evine yollayacağız”[/H3]

Onu hep berabere evine yollayacağız. İktidar ne için 86 milyon milletin iktidarı için iktidar, bir avuç insanın iktidarı için değil. Bu kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Bu açtığımız ve başladığımız projelerimiz Ümraniye’mize, İstanbul’umuza hayırlı ve uğurlu olsun. Sizlere, yürekten söz veriyorum. İnancım, bütün zorluklarımıza rağmen on ilimizde on bir ilimizde yaşadığımız acılarımıza rağmen deprem bölgesindeki o acılarımızı kaybettiğimiz canlarımıza olan borcumuzu nasıl ödeyeceğiz biliyor musun? Milletimiz için daha çok çalışarak ödeyeceğiz. Çok çalışacağız ve başarılı olacağız. O şehirlerimizi de yeniden kuracağız. İstanbul’umuzu daha güvenli, daha dayanıklı bir şehir haline getireceğiz. İşte bu şekilde ne olacak? Her şey çok güzel olacak.”

Kaynak: T24

 
Üst