• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

20 yaşındaki Emirhan’ın öldürüldüğü bıçaklı kavga davasında kritik gelişme: Baba için yeni iddianame beklenecek

alcnpktn

Forum Üyesi
69401b6db72d8e1edd639a2d.jpg

Olay, 18 Ocak’ta saat 23.00 sıralarında Melikgazi ilçesi Kazımkarabekir Mahallesi Mesci Baba Caddesi'nde meydana geldi. İki grup arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü.

İlginizi Çekebilir

Kavgada, Emirhan Çakır bıçakla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Çakır, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Polis, olay sonrası kavgaya karıştıkları belirlenen Metin Ünlügüneş ile kardeşi M.A.Ü.’yü gözaltına aldı. Nöbetçi hakimliğe çıkarılan ağabey-kardeş tutuklanarak, cezaevine konuldu.

‘ELİNDE TÜFEK OLUP OLMADIĞINI BİLMİYORUM’

Kayseri 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde yoğun güvenlik önlemleri altında görülen davanın üçüncü duruşmasında tutuklu sanıklar Metin Ünlügüneş ve kardeşi M.A.Ü., ölen Emirhan Çakır’ın şikayetçi annesi H.Ç., babası H.Ç., ağabeyi B.Ç. ve taraf avukatları hazır bulundu. Babasının olayla alakası olmadığını savunan ve önceki ifadelerini tekrar eden tutuklu sanık Metin Ünlügüneş, “Babam olaya sonradan geldi. Elinde tüfek olup olmadığını bilmiyorum. Olaydan sonra ailemin yanına gitmedim. Polise teslim olmaya gittim. Babaannemin gecekondu evindeydim. Binaya 5 kişinin girdiğini gördüm. Ama olay anında kimse yoktu. Aşağıda ya da yukarıda kim vardı bilmiyorum. Emirhan’ın resmini kimin çektiğini bilmiyorum” dedi.

DURUŞMA ERTELENDİ

Mahkeme heyeti verdiği ara karar ile sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar vererek, sanıkların babası A.Ü. hakkında Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen başka bir soruşturmada ‘Kasten öldürmeye yardım etme’ suçundan hazırlanan ek iddianamenin akıbetinin beklenmesine karar vererek, duruşmayı erteledi.

Tuğyan'ın arkadaşı Sultan Nur Ulu'nun yeni ifadeleri CNN Türk'te: 'Annesine bunu yapan bana neler yapmaz'

Ahuzar

Forum Üyesi
Bilgi için teşekkürler.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!