• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

3 yıldır çadırda yaşayan aile ev sahibi oldu

alcnpktn

Forum Üyesi
694a4795e1251585a9350ab5.jpg

Yeşilova Mahallesi'nde hurda toplayarak geçimini sağlamaya çalışan Ali Karcı (64), eşi Dudu (38), çocukları Mert (7), Umut (6) ve Hasan (3) ile birlikte 3 yıl önce ev kirasını ödeyemeyince derme çatma bir naylon çadıra taşındı.

694a4576e1251585a9350a82.jpg

Suyu ve elektriği olmayan çadırda kalan Ali Karcı, Adabucak Mahalle Muhtarı Hasan Şanverdi'yi arayarak çok kötü şartlarda yaşam mücadelesi verdiklerin anlatarak yardım istedi. Şanverdi ile Reyhanlı Muhtarlar Dernek Başkanı Mahmut Kılıç ve Yeni Mahalle Muhtarı Sedat Sakin'in girişimleri sonucu aile için yardım kampanyası başlatıldı.

İşitme engelli genci acımasızca darbedip, serbest kaldılar! ‘200 bin liralık cihazı da kırdılar’

694a4583e1251585a9350a84.jpg

Kampanyada toplanan parayla aileye müstakil ev satın alındı. Ardından da naylon çadırda yaşayan aile, yeni evlerine taşındı.

Adana'da 156 bin 418 uyuşturucu hap ele geçirildi! 5 zanlı tutuklandı

694a458fe1251585a9350a86.jpg

Reyhanlı Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Kılıç, muhtarların çabası, halkın da desteği ile başlattıkları kampanya sonucu toplanan para ile Ali Karcı ailesine müstakil bir ev satın alarak tapusunu verdiklerini ve 3 yıllık çadır yaşamından kurtardıklarını söyledi. Muhtar Hasan Şanverdi ve Yeni Mahalle Muhtarı Sedat Sakin de destek olan herkese teşekkür etti.

694a459de1251585a9350a8a.jpg

ALİ KARCI SICAK YUVAYA KAVUŞMANIN SEVİNCİNİ YAŞIYOR

Ali Karcı ve ailesi, çadır yaşamından kurtulup sıcak yuvaya kavuşmanın sevincini yaşadıklarını belirterek muhtarlara teşekkür etti. 3 yıl boyunca çok kötü şartlarda yaz-kış boyunca çadıra yaşadıklarını anlatan Karcı, “Çadıra olumsuz koşullarda yaşadık. Zor günler geçirdik. Daha önceden tanıdığım Muhtar Hasan Şanverdi’den yardım istedim. Muhtarlar ve Reyhanlı halkının desteği ile ev sahibi oldum, çocuklarım bundan böyle daha rahat şekilde okula gidecekler. Destek olan herkesten Allah razı olsun” dedi. (DHA)

694a45aee1251585a9350a94.jpg

Ahuzar

Forum Üyesi
Bilgi için teşekkürler.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!