• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

75 yaşındaki bakkalın raf düzeni hayrete düşürdü! Ardahanlı esnafa özel teşekkür belgesi

alcnpktn

Forum Üyesi
68a31bdc7d2348f8900e48c7.jpg

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası, raflarındaki düzeni dolayısıyla örnek olduğu için 75 yaşındaki esnaf Cengiz Çelik'e teşekkür belgesi verdi.

İlginizi Çekebilir

75 YAŞINDAKİ BAKKALIN RAF DÜZENİ ÖRNEK OLDU

Kaptanpaşa Mahallesi Eski Garaj mevkisinde 57 yıldır bakkal işleten Cengiz Çelik, vatandaşların yanı sıra sosyal medyada da raflarındaki nizamı ve örnek oluşuyla ilgi görüyor.

Çelik'in ilerlemiş yaşına rağmen düzeninin örnek oluşu dolayısıyla Ticaret ve Sanayi Odasınca kendisine teşekkür belgesi verildi.

Çelik, hayatı boyunca düzen ve intizamdan taviz vermediğini dile getirerek, "Şevkle heyecanla yapacaksın. O iş güzel olur." dedi.

68a31c127d2348f8900e48d0.jpg

"BÖYLE OLUNCA HUZURLU OLUYORUM"

Teşekkür belgesi verilmesinden duyduğu mutluluğunu dile getiren Çelik, şunları kaydetti:

"Ben düzen, nizam, intizamı ve temizliği çok seviyorum. Karma karışık istemem, o zaman huzurum olmuyor. Böyle olunca huzurlu oluyorum. Bu düzenin ilgi görmesi de iyi tabii ki. Bakkalıma gelenler, 'Amca ne kadar güzel dizayn yapmışsın. Ne güzel, her şey yeri yerinde.' diyorlar. Onlar da memnun oluyor, ben de memnun oluyorum."

68a31c5b7d2348f8900e48d3.jpg

68a31c867d2348f8900e48d9.jpg

68a31c647d2348f8900e48d5.jpg

Balıkesir'de 4.2 büyüklüğünde deprem! Prof. Dr. Pampal: Bölgede olağan dışı bir durum var

Ahuzar

Forum Üyesi
Bilgi için teşekkürler.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!