• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Afyonkarahisar'da yolcu otobüsü devrildi

Na

Forum Üyesi
[BGCOLOR=rgb(255, 255, 255)]Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesi yakınlarında Diyarbakır'dan Bodrum'a giden Star Diyarbakır seyahat firmasına ait yolcu otobüsünün devrildiği feci kazada ölenlerin sayısı 8'e yükseldi.[/BGCOLOR]

[BGCOLOR=rgb(255, 255, 255)]35 kişinin de yaralandığı kazanın ardından bölgeye giden ekipler, ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar, ambulanslarla Dinar ve Afyonkarahisar'ın yanı sıra çevredeki hastanelere sevk edildi.[/BGCOLOR]

[BGCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
100731902-afyonkarahisarda-yolcu-otobusu-devrildi-6-olu-36-yarali1134dhaphoto6.jpg
[/BGCOLOR]

[BGCOLOR=rgb(255, 255, 255)]Afyonkarahisar Valiliği'nden kazaya ilişkin yapılan açıklamada, "Dinar ilçesi Çay- Dinar yolu Karavezir rampası mevkisinde Diyarbakır'dan Bodrum'a seyir halinde bulunan bir yolcu otobüsü (3 mürettebat, 40 yolcu) şöforün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak devrilmiştir. Olay yerine ambulans, jandarma, itfaiye ve AFAD ekipleri ivedilikle görevlendirilmiştir. Kazada 8 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 35 vatandaşımız ise yaralanmıştır. Yaralılar bölgedeki hastanelere sevk edilmiş olup tedavileri sürmektedir. Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz" denildi. [/BGCOLOR]

[BGCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
101656913-afyonkarahisarda-yolcu-otobusu-devrildi-6-olu-36-yarali5430dhaphoto5.jpg
[/BGCOLOR]

[H3][BGCOLOR=rgb(255, 255, 255)]Dehşet anlarını anlattı[/BGCOLOR][/H3]

[BGCOLOR=rgb(255, 255, 255)]Kazada yaralanan yolculardan Adem Kara, olay anında yaşananları anlattı. Kara, “Kaza anında ben yarı uyanıktım. Adam (şoför) uyudu mu, uyamadı mı? Ben günah almayayım. Bodrum’a gidiyorduk, kaza 6 gibi oldu. Devrilme anında yarı uyanıktım, aracın uçtuğunu gördüm. Bağırma çağırma oldu” dedi.[/BGCOLOR]

[BGCOLOR=rgb(255, 255, 255)]Öte yandan, kolundan yaralanan Kara’nın Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ndeki tedavisi devam ediyor.[/BGCOLOR]

[BGCOLOR=rgb(255, 255, 255)]Öte yandan dün Bursa'nın Karacabey ilçesinde, kamyonla çarpışan otomobildeki 5 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı.[/BGCOLOR]

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!