• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan: Erbakan’ın yeri Cumhur İttifakı’nın yanıdır

Na

Forum Üyesi
Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, TV100’de katıldığı programda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Son zamanlarda HÜDAPAR’ın katılması gündemde olan Cumhur İttifakı’nın genişlemesine ilişkin de konuşan Turan, Yeniden Refah Partisi’ne mesaj gönderdi.

”Cumhur İttifakı genişliyor mu?” sorusuna yanıt veren Turan, ’şunları söyledi: ”Biz büyüyen Türkiye’ye güçlü durmak isteyen, omuz veren kim varsa yol yürümek istiyoruz.HÜDAPAR veya başka partilerle yol yürümek isteriz. 6’lı masanın da bizim de bu konularda adım atarken 50+1 düzlemiyle bakmak durumundayız. Biz 6’lı masa gibi polemiklerin kavgaların partisi değiliz. Biz Türkiye Yüzyılı diyoruz. Bu rüyanın altında kim varsa gelsin istiyoruz.

Sadece bir partiden bahsetmiyorum.HÜDAPAR ile iyi bir iletişim yakalandı. Cumhurbaşkanımız HÜDAPAR’ın Genel Başkanı ile görüştü, görüşmeler devam ediyor. Sorunsuz olarak bir mutabakat olacağı kanaatindeyim. Sayın Erbakan’ın da bulunacağı yer altılı masa değil, Cumhur İttifakı’dır diye düşünüyorum.’’ ifadelerini kullandı.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!