• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

AK Partili il başkanı saldırıya uğradı

Na

Forum Üyesi
AK Parti Çorum İl Başkanı Murat Günay, yolunu kesip darp ettikleri iddiasıyla 3 muhtar hakkında Çorum Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Günay, ifade tutanağında şunları kaydetti:

"Araçtan inen şüpheli hemen bana hakaret ve iftira etmeye başlayarak, aniden sol gözüme yumruk ile vurdu. Bu sırada H.T. isimli şahıs ışıklı bir kamera ile yaşanan olayı kayıt altına almaya başladı. Ben de kameraların olduğu aydınlık bir yere doğru koştum ve kişilerin güvenlik kameraları tarafından kayıt almasını sağlamak için kişileri oraya çektim. Bu sırada ismini ve kimliğini sonradan öğrendiğim Elmalı Köyünün Muhtarı şüpheli S. E. ve Eskice Köyü Muhtarı Ü.B. bana defalarca vurdu (...) Şüpheli Z.O. yanıma gelerek bana hitaben 'sana bizim kim olduğumuzu göstereceğiz, o kartları da senden nasıl alacağız göreceksin' diyerek bana vurmaya başladı. Sonra da omzuma vurarak ve kolumdan çekiştirerek 'o kartları bize verseydin, diklenmeseydin bunlar başına gelmeyecekti, şimdi git paşa paşa partiden o kartları al getir yoksa biz almasını biliriz' diyerek ve şahsıma yönelik şiddet kullanarak bu yardım kartlarını zorla almak istediler."

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!