Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Aksaray’da feci kaza! Yemekten zehirlenen otobüs şoförü direksiyon başında bayıldı: 6 yaralı

alcnpktn

Forum Üyesi
68ecaf6daf6c89f5a1faccab.jpg

Aksaray'da mola sırasında yediği yemekten zehirlenip direksiyon başında rahatsızlandığı öne sürülen Mehmet Aslan'ın (66) kontrolünden çıkan otobüs devrildi. Kazada sürücü ile 1'i muavin ve 4 yolcu olmak üzere toplam 6 kişi yaralandı.

Kaza, saat 00.30 sıralarında, Ankara-Niğde otoyolu Aksaray'ın Babakonağı köyü yakınlarında meydana geldi. İstanbul'dan Mardin'e giden Mehmet Aslan yönetimindeki 34 FEY 752 plakalı yolcu otobüsü bariyerlere çarptıktan sonra devrildi. İhbar üzerine bölgeye polis, jandarma, AFAD, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. 44 yolcunun bulunduğu otobüsteki sürücü Mehmet Aslan ile muavin ve 4 yolcu yaralandı. 6 yaralı, ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

İsrail'den ABD Başkanı Trump'a dikkat çekici karşılama! 'Teşekkür ederiz'

'YEDİĞİM YEMEKTEN ZEHİRLENDİM'

Hastanede tedavi gören sürücü Mehmet Aslan, DHA'ya yaptığı açıklamada, Bolu'da bir tesiste mola verdiklerini ve orada yemek yediğini belirterek, şunları söyledi:

68ecafc4af6c89f5a1faccc0.jpg

''Moladaki yemekten zehirlendim. Yemekte ise tavuk sote ile pilav vardı. Bundan dolayı zehirlendim. Sonrasında seyir halindeyken bir anda bayılmışım. Araç kendi gittiği yere kadar gitti. Muavin de yatıyordu. O da koltuktan düşmüş. Ben de araç durana kadar baygın şekilde durmuşum. Bariyerlere çarptım. Öncesinde kendimi kötü hissettiğim için aracın süratini düşürmüştüm. Allah’tan, verilmiş sadakamız varmış. Süratim 100-105 olsaydı, otobüs 2-3 takla atardı. İleride biraz yüzüme su dökersem belki iyileşirim, demiştim. Tam o esnada bayılmışım. Yemeği ise Bolu’da bir tesiste yedim. Yemeği yedikten sonra biraz bende rahatsızlık başladı. İstanbul’dan Midyat’a gidiyorduk. Buraya kadar gelmişim, tam burada etkisini göstermiş.''

Kazaya ilişkin inceleme sürüyor.

68ecaff5af6c89f5a1faccc9.jpg

Son dakika... Burs ve öğrenim kredisi başvuruları başladı

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!