• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Alçıpan çökünce zemin kata çakıldı: ‘Korktum ama sonra çok güldük’ Alçıpan çökünce zemin kata çakıldı: ‘Korktum ama sonra çok güldük’

alcnpktn

Forum Üyesi
6936dd33c76a96066a67c8a2.jpg

Olay, 1 Aralık’ta saat 20.00 sıralarında Yunus Emre Mahallesi’ndeki Sinan Sevindik’e (39) ait maden şirketi ofisinde meydana geldi.

İş makinesi operatörü Mustafa Çöp, işten çıktıktan sonra arkadaşı Sinan Sevindik’i ziyaret etmek için ofisine gitti. Ofisin üst katında tadilat çalışmaları yapan ustaları görmek için yukarıya çıkan Çöp, dalgınlıkla alçıpan olan bölüme bastı.

Çöp’ün adım atmasıyla zemin çöktü. Bir anda kendini zemin katta bulan Çöp, olaydan hafif sıyrıklarla kurtuldu. Olay, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

‘KOMİK BİR OLAY OLDU’

Yaşadıklarını anlatan Mustafa Çöp, "Arkadaşımı ziyaret etmek için iş yerine gittim. Üst katta tadilat çalışmaları yapılıyordu. Onların yanına çıktım, dalgınlıkla alçıpan olan zemine bastım ve bir anda aşağıya düştüm. Önce panik yaptık ama sonra çok güldük ve eğlendik. Komik bir olay oldu. Hafif sıyrıklarla atlattım, çok şükür bir şeyim yok" diye konuştu.

‘EN KÖTÜ GÜNÜMÜZ BÖYLE OLSUN’

Düşme anını, sonradan izlerken çok eğlendiklerini belirten Sinan Sevindik ise “Arkadaşım, ofisime ziyaretime geldi. Biz de o sırada ofisin üst katında tadilat çalışmaları yapıyorduk. Arkadaşım da çalışmalarımızı yerinde incelemek istedi. Aslında o bölümde çalışma yapıldığını o da biliyordu. Çökme ihtimali olduğunu da söylemiştik kendisine ama dalgınlığına geldi galiba, adımını attığı gibi bir anda kendini yerde buldu. Önce çok korktuk ama arkadaşımın refleksleri kuvvetliymiş, düşerken biraz sallandı ve düzgün bir şekilde aşağıya indi. Sonra kendisini kontrol ettik, elinde ufak bir sıyrık vardı. Başka bir şeyi yoktu. Daha sonra biz bu olayı, güvenlik kamerası kaydından izleyince çok güldük. Keşke en kötü günümüz hep böyle olsa diyoruz” dedi.

İstanbul’un yanı başında cenneti yaşıyor! ‘Basit şeylerin değerini burada anladım’

Ahuzar

Forum Üyesi
Bilgi için teşekkürler.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!