• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Alevlerin arasındaki motosikletliyi çekip kurtardı: Kahramanlık değil insanlık görevi

alcnpktn

Forum Üyesi
6903120df673ab5ac366dcec.jpg

Kaza, Salı günü gece saatlerinde Kahveler mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Burak Pekşen idaresindeki otomobille aynı yönde ilerleyen ve M.A.T. idaresindeki motosiklet çarpıştı. Kazada savrulan motosiklet, park halindeki araçlara çarparak alev aldı. Motosikletin yanında bulunan sürücü ise yanmaktan son anda otomobil sürücüsü Pekşen sayesinde kurtarıldı. İhbar üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese gelen itfaiye ekipleri tarafından yangın söndürülürken motosiklet sürücüsü sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı, durumunun iyi olduğu öğrenildi.

69031265f673ab5ac366dcf0.jpg

ALEVLERİN İÇİNDEN ÇEKİP ALDI
Olay anı ise çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına ve bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde motosikletin otomobile çarptıktan sonra yol kenarına savrulması, bir anda alev alması. Ardından da çarptığı otomobilin sürücüsünün koşarak motosiklet sürücüsünü alevlerin olduğu bölgeden uzaklaştırması yer aldı.

"KAHRAMANLIK DEĞİL İNSANLIK GÖREVİ"

Bucakta kafe işleten ve olayın yaşandığı günde kafesinden çıkarak evine gittiğini ifade eden Burak Pekşen, "Evime döneceğim kavşakta yavaşladım ve sağ sinyalimi vermiştim. Ben daha dönemeden sağdan motosikletli bir kardeşimiz geldi. Sonrasında da bana çarptı zaten. O sırada da zaten şok oldum. Motosikletin de uçtuğunu görünce de hemen 112'yi aramaya çalışırken motosiklete doğru gidiyordum. Bu sırada da motosiklet bir anda alev aldı. Motosiklet sürücüsünün alevlerin içinde kaldığını görünce hemen onu alevlerin içinden çektim. O sırada motosikletin çarptığı başka bir araçta altından benzin döküldüğü için alev almaya başlamıştı. Kardeşimizi kurtardıktan sonra hemen araba giderek su aldım. Çevredeki vatandaşlar da 112'yi arayarak ihbarda bulundu. Hemen itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Çok şükür hastanede kardeşimiz hayati tehlikeyi atlattı. Hakkımda yapılan haberleri de gördüm. Gurur da duydum. Bu aslında bir kahramanlık değil insanlık görevidir. Herkesin yapması gerekeni yaptım. Kim olsa da aynısını yapardı" dedi.

Kenan Evren'in ‘gizli köşkü: Yanında ünlü bir sanatçıyla bir defa helikopterle gelmiş

Ahuzar

Forum Üyesi
Bilgi için teşekkürler.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!