• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Alkollü sürücüden pes dedirten sözler: Lahmacunu size 60 liraya satıyorum

alcnpktn

Forum Üyesi
68f3355a3b681ccda51323a9.jpg

Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesinde patlak lastikle kaçmaya çalışan sürücü, hem trafiği hem polisi birbirine kattı. "Dur" ihtarına uymayıp aracı polislerin üzerine süren sürücü, kısa süren kovalamacanın ardından kıskıvrak yakalandı. Alkolün etkisiyle ayakta durmakta zorlanan şahsı 5 polis zapt edemedi, biber gazı kullanıldı. Sürücünün, "Lahmacunu kaç paraya satıyorum biliyor musun? 80 liraya" şeklindeki sözleri ve "Amcam MİT'te" iddiası pes dedirtti.

68f337e23b681ccda51323d2.jpg

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Altıparmak Caddesi üzerinde meydana geldi. Trafik uygulaması yapan ekipler, patlak lastikle seyir halinde olan şüpheli aracı durdurmak istedi. Ancak "dur" ihtarına uymayan sürücü, aracı polislerin üzerine sürerek kaçmaya başladı. Yaşanan kısa süreli kovalamacanın ardından kontrolden çıkan araç, ekiplerce durduruldu.

5 POLİS ZOR ZAPT ETTİ, BİBER GAZI KULLANILDI
Araçtan indirilen ve alkolün etkisiyle ayakta durmakta güçlük çeken sürücü, Ahmet A. ekiplerin tüm uyarılarına rağmen taşkınlık çıkardı. 5 polis memurunun güçlükle zapt ettiği şahsa biber gazıyla müdahale edildi. Şüpheli, kelepçeyle durdurulurken, polislere etmediği küfrü bırakmadı.

"SEN NE İÇTİN?" SORUSUNA "SEN NE İÇTİN?" CEVABI
Olay anında bölgede bulunan basın mensuplarının "Ne içtiniz?" sorusuna ise alaycı bir dille "Sen ne içtin?" diye karşılık veren sürücünün agresif tavırları dikkat çekti. Alkolmetreye üflemeyi reddeden şahıs, "Amcam Milli İstihbarat Teşkilatı’nda çalışıyor" dedi.

Ekip aracına bindirilirken bağırarak kendini savunan sürücü, "Ben lahmacunu 80 liraya satıyorum, biliyor musun sen ama size 60 lira" diyerek hem polisleri hem çevredekileri şaşkına çevirdi.

Polise zor anlar yaşatan sürücünün o anları saniye saniye kameralara yansıdı. Sürücüye yaklaşık 30 bin lira ceza kesilirken, otomobil trafikten men edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ahuzar

Forum Üyesi
Bilgi için teşekkürler.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!