• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Bakanlıktan Yavaş için ‘soruşturma izni’

alcnpktn

Forum Üyesi
692228fe7417390292e2f5aa.jpg

ABB Başkanı Yavaş, hakkındaki soruşturma iznine yönelik şu açıklamayı yaptı:

“Adımın dahi yer almadığı bir iddianame için İçişleri Bakanlığı’ndan soruşturma izni talep edilmişti. Bu talep üzerine Bakanlık belediyemize müfettiş görevlendirmiş, ben de yazılı ifademi sunmuştum. Bakanlık, daha önce ifade dahi almaya gerek görmediği bu konuda, bu kez benim ve Özel Kalem Müdürüm hakkında ‘soruşturma izni’ kararı vermiştir. Oysa geçmiş döneme ilişkin onlarca şikâyette, birimlerin yaptıkları işlerden belediye başkanının sorumlu tutulamayacağı yönünde kararlar verilmişken şimdi tam tersi bir uygulamaya gidilmesi, açık bir çifte standarttır. Herkese ayrı ayrı işleyen bu adalet anlayışının kabul edilmesi mümkün değildir. Adaletin er ya da geç tecelli edeceğine ve bu kararın da yargıdan döneceğine olan inancımız tamdır. Yasal hakkımızı kullanarak en kısa sürede Danıştay’a itiraz edeceğiz.”

‘Amaç Yavaş’ı tartıştırmak’

İçişleri Bakanlığı’nın ABB Başkanı Mansur Yavaş ve özel kalem müdürü hakkında soruşturma izni verilmesiyle ilgili Zonguldak Belediye Başkanlığı önünde açıklamalarda bulunan Özel şunları söyledi:

“Ekrem İmamoğlu’na yapılanların ardından Yavaş’a da karşıda itibar suikastı sürecinin başlatılmak isteniyor. Bu dosyayla ilgili müfettişler geldi, çalıştılar, raporlar yazdılar ve belediye başkanı ile ilgili, özel kalemiyle ilgili hiçbir şey bulmadılar. Şimdi dönmüşler bir kez daha aynı yerden soruşturma izni vererek yeni bir süreç başlatmak istiyorlar. Buradan bir sonuç alamayacakları belli. Yani sonuç odaklı değil, sadece Mansur Yavaş’ı da tartıştırmak üzerine yaptıkları bir hamledir. Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı adayımızdı. Ben de Mansur Bey’le gittik kendisine ön seçimde oy verdik. Ama İmamoğlu’nun diplomasını iptal ettiler. 2400 yıl ceza istiyorlar kendilerince. ‘İmamoğlu’nu hallettik. Şimdi bu milletin bizim karşımızda seçebileceği Cumhurbaşkanı adı kim var? En kuvvetli adaylardan bir tanesi Mansur Yavaş. Şimdi onu hedefe koymaya çalışıyorlar.” -İHA

Özdağ: Saklayacak bir şeyi yok

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da, “Ben Sayın Yavaş’ın saklayacak, gizleyecek bir şeyi olmadığını düşünüyorum, inanıyorum. Ancak neden hiç AK Parti’li belediye başkanları için soruşturma izni verilmiyor? Neden Melih Gökçek için hazırlanmış olan 100 tane dosya hakkında inatla soruşturma başlatılmıyor” diye konuştu.

Ahuzar

Forum Üyesi
Bilgi için teşekkürler.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!