• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Belediye işçisi, temizliği beğenmeyen esnafı öldürmüştü! Şaşırtan savunma: Kesici aleti, rastgele salladım

alcnpktn

Forum Üyesi
694bfcdaee16fd6f938c335c.jpg

Olay, 19 Mayıs’ta saat 18.00 sıralarında Seyhan ilçesi Kocavezir Mahallesi’nde meydana geldi. Seyhan Belediyesi’nin temizlik işçisi Tolga Hiçyakmaz, yaptığı temizliği beğenmeyince tepki gösteren çay ocağı sahibi Hüsamettin Gözaçık ile tartıştı. Evine giden Hiçyakmaz, kendisini iş yerine çağıran Gözaçık’ın yanına gidince kavga çıktı. Arbedede Hiçyakmaz, Gözaçık’ı karın, sırt ve kolundan bıçaklayıp, kaçtı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Gözaçık, hayatını kaybetti. Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin, evine yaptığı baskında yakaladığı Hiçyakmaz, tutuklandı.

İlginizi Çekebilir

MÜEBBET HAPİSLE YARGILANIYOR

Hakkında ‘Kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis talebiyle dava açılan sanık Tolga Hiçyakmaz’ın ilk duruşması Adana 8’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Hiçyakmaz, duruşmadaki savunmasında mesai arkadaşlarıyla temizlik yaptıkları sırada mahalleden tanıdığı Hüsamettin Gözaçık’ın kendisine küfrettiğini öne sürdü.

‘ÖLDÜRME AMACIM YOKTU’

Gözaçık ile aralarında bir husumetin bulunmadığını belirten Hiçyakmaz, “Mesai sonrası eve döndükten sonra WhatsApp üzerinden bir numaranın beni aradığını gördüm. Numaramı bulan maktul, telefon görüşmesinde hakaretlerine devam edip, beni iş yerine çağırdı. Evime gelmesinden korktuğum için yanına gitmek durumunda kaldım. Masanın üzerindeki bıçakla bana saldırdı, sandalyeyle kendimi korumaya çalıştım. Daha sonra iş yerinde bulunan başka bir kesici aleti, rastgele salladım. İş yerinden çıktıktan sonra çevredekilere sağlık ekiplerini aramalarını söyledim. Maktulü öldürme amacım yoktu. Pişmanım, tahliyemi ve beraatimi talep ederim” dedi.

Eski komşusunu vuran kadın tuhafiyede yakalandı! Şok savunma: Evlenme isteğimi reddetti, vurdum

‘TOLGA CEVAP VERMEDİ’

Tanıklardan, sanığın ekip amiri E.Y. ise olay günü birlikte temizlik yaptıklarını, Gözaçık’ın Hiçyakmaz’a küfrettiğini belirterek, “Tartışma çıkmaması adına Tolga’yı evine gönderdim. Maktul küfredince, Tolga cevap vermedi. Daha sonra maktulün Tolga’yı arayıp, hakaret ettiğini duydum. Tüm bildiklerim bu kadardır” diye konuştu.

DURUŞMA ERTELENDİ

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, eksik hususların giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Ahuzar

Forum Üyesi
Bilgi için teşekkürler.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!