Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Bursa Kent Konseyi kestane üreticilerini bilgilendirdi

DeviL

Forum Üyesi
Bursa'nın Yıldırım ilçesi Cumalıkızık Mahallesi'nde bir araya gelen Bursa Kent Konseyi Kestane Çalışma Grubu, üreticileri kestane gal arısı ile diğer hastalık ve zararlılar hakkında uyardı.

BURSA (İGFA) - Bursa Kent Konseyi çatısı altında kurulan "Bursa'da Kestane Üretiminin Geliştirilmesi Çalışma Grubu", Konsey Başkanı Şevket Orhan başkanlığında Cumalıkızık Mahallesi'nde toplandı.

Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Ömer Doğan, Orman Bölge Müdürlüğü Şube Müdürü Hüseyin Koz, Bursa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Genel Sekreteri Murat Başlar, Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Cevriye Mert'in de hazır bulunduğu toplantıya, Cumalıkızık Kooperatif Başkanı Ali Ülker, Fidyekızık Kooperatif Başkanı Ertuğrul Sünel, kurumların teknik personeli ile kestane üreticileri de katılım sağladı.

Toplantıda Kestane Gal Arısı ile diğer hastalık ve zararlılar konusunda yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Toplantıda ayrıca Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından yürütülen projeler, kestane fidan üretim mevzuatı, eğitim ve yayım çalışmaları da anlatıldı.

Kestane üreticileri, araştırma kuruluşlarınca gal arısı ile diğer hastalık ve zararlılara dayanıklı, geç mevsimde olgunlaşan, verim ve kalitesi yüksek çeşitlerin geliştirilmesi, sulama göletlerinin yapılması, yol yapım çalışmaları, özellikle hasat sezonunda güvenliğin sağlanması vb konularda taleplerini dile getirdi.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!