• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Bursa’da 660 bin öğrenci 15 günlük tatile çıktı

DeviL

Forum Üyesi
Bursa’da 2022-2023 eğitim-öğretim yılının ilk dönemi karnelerin dağıtılmasıyla sona erdi. İl genelinde okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören yaklaşık 660 bin öğrenci karnelerine kavuştu.

BURSA (İGFA) - Bursa’da yaklaşık 660 bin öğrenci ve 42 bin öğretmen karnelerin dağıtılmasıyla 15 günlük tatile çıktı.

İlk dönemin son gününde Kestel İlçesi Barakfakih Köyü Okulu’nda düzenlenen törende öğrencilerin karne heyecanına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kestel Kaymakamı Recep Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür ve Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır da ortak oldu.

Sohbet ettiği öğrencilere daha sonra karnelerini veren Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, velilere karnedeki notlar ne olursa olsun çocuklarının yanlarında olmaları tavsiyesinde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür ise, eğitim-öğretim yılında ilk dönemin sonuna geldiklerini belirterek, “Biz bugün hem okul öncesi, hem ilkokul, hem de özel eğitim öğrencilerimizle birlikte olmak istedik. Çocuklarımızın karne heyecanını paylaşmak istedik. Öğrencilerimiz eylül ayından beri çalışıyorlar. Dinlenmek onların en büyük hakkı. Ben bütün çocuklarımızın ikinci dönemde de aynı heyecanla çalışacaklarına inanıyorum. Bütün öğrencilerimizin gözlerinden öpüyorum, iyi tatiller” dedi.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!