Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Canik Keşif Kampüsü Geleceğin Bilim İnsanlarını Bekliyor

DeviL

Forum Üyesi
Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü için Öğrenci Seçme Sınavı düzenlenecek.

Canik Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan, gençlerin ve çocukların bilim ve teknoloji alanında uygulamalı ve teorik olarak eğitim alacağı, içerisinde özel olarak oluşturulan atölyeler ve keşif alanlarında çalışmalar gerçekleştireceği Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü için Öğrenci Seçme Sınavı düzenleniyor.

Canik’te Teknolojiye Yön Veren Bir Nesil Yetişecek

Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde oluşturulan atölyelerde öğrencilerin alanında uzman eğitmenler eşliğinde uygulamalı bir şekilde eğitim alacağını ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Çocuklarımız ve gençlerimiz ilçemize kazandırdığımız Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsümüzde bilim ve teknoloji alanında alacakları eğitimlerle bu alanda kendilerini geliştirecek, yeteneklerini keşfedecek ve Allah’ın izniyle yerli ve milli eserlere imza atacaklar. Eğitimin ve gelişimin yüzyılı Türkiye Yüzyılı’nda onlar ortaya koyacakları çalışmalarla hepimizi gururlandıracak. Öğrencilerimiz Canik Keşif Kampüsümüzde oluşturduğumuz atölyelerde T3 Vakfı’nın alanında uzman eğitmenleri ile birlikte deney ve gözlem çalışmaları yapacak, uygulamalı bir şekilde eğitim alacaklar” şeklinde ifade etti.

Son Gün 29 Ocak

Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü için düzenlenen Öğrenci Seçme Sınavı’na Samsun’da ikamet eden 4. ve 5. sınıf öğrencileri başvuru yapabilecek. Yazılı sınavı başarıyla tamamlayan öğrenciler proje sınavına girmeye hak kazanacak. Her iki sınavda da başarı elde eden öğrenciler 2 yıl boyunca ücretsiz bir şekilde Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde eğitim alacak. Sınav başvuruları 29 Ocak 2023 tarihine kadar kesifkampusu.org web adresi üzerinden yapılabilecek.

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!