• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

CHP, süreçte ‘adım’ bekliyor

alcnpktn

Forum Üyesi
6918fb8ff6450181b1a803fe.jpg

MEHTAP GÖKDEMİR/ANKARA- Komisyondan somut, güven artırıcı hamleler beklediklerini ifade eden CHP kurmayları, “Çünkü bu süreçte şu ana kadar hiçbir somut adım atılmadı. Buhalkımızda umut kırıklığı yaratıyor” görüşünü dile getirdiler. Parti kurmayları, demokratikleşme ve adalet için öncelikli taleplerini, “Kayyumlar geri çekilmeli, bu konuda 10 partinin verdiği kanun teklifi gündeme alınmalı, tutukluluk istisna olmalı, hasta tutukluların durumu gündeme alınmalı, Anayasa Mahkemesi kararlarına uyulmalı ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nin kararları uygulanmalı” şeklinde sıraladılar. CHP’li kurmaylar, komisyonun İmralı’yı ziyaret edip etmeyeceği tartışmasına ilişkin ise, bu konunun komisyonun gündemine resmen hiç gelmediğini belirterek, “İmralı’ya gidilecek mi? sorusunun muhatabı Cumhurbaşkanı Erdoğan” dediler.

Erhürman, Özel’i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erhürman, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve beraberindeki heyeti kabul etti. Erhürman, kabulde yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. CHP lideri Özel de, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Heyetimizle resmi törenlere katıldık, ardından KKTC Cumhurbaşkanı, değerli dostum Sayın Tufan Erhürman’ı ziyaret ettik. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 42’nci yaşı kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Ahuzar

Forum Üyesi
Bilgi için teşekkürler.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!