• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

'Çiğ tavuk takıldığı' iddiası sonra dönerciye denetim! Haşereler görüldüğü salon mühürlendi

alcnpktn

Forum Üyesi
69466e0ee1251585a934fe00.jpg

Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yerel medyada yer alan ‘dönercide pişmiş tavuk döner üzerine çiğ tavuk eti takıldığı’ ve ‘restoran içerisinde haşerelerin görüldüğü’ iddialarını ihbar kabul ederek, işletmeyi denetledi. Yapılan denetimde ruhsatsız hizmet verdiği belirlenen işletme mühürlendi.

TAVUK DÖNER İDDİASI İHBAR SAYILDI

Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, son günlerde ülke genelinde yaşanan gıda zehirlenmeleriyle ilgili kent merkezinde denetimlerini sıklaştırdı.

Ünlülere uyuşturucu operasyonunda yeni gelişme! Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran ifade veriyor

Bugüne kadar birçok işletme denetlenirken, eksiği bulunan işletmeler uyarıldı, gerekli yaptırımlar uygulandı. Ayrıca vatandaşlardan gelen ihbarları da değerlendiren zabıta ekipleri, son olarak Anadolu Mahallesi’nde bir dönerci salonunda ‘pişmiş tavuk döner üzerine çiğ tavuk eti takıldığı’ ve ‘restoran içerisinde haşerelerin görüldüğü’ yönündeki iddialar üzerine harekete geçti.

69466eaee1251585a934fe08.jpg

ZABITA HAREKETE GEÇTİ

İşletmeyle ilgili iddiaları ihbar kabul eden Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, işletmeye giderek denetim gerçekleştirdi. Denetim sırasında tezgahında döner takılı olmadığı ve ilaçlama belgesi bulunduğu belirlenen işletmenin ruhsatsız olduğu tespit edildi. Zabıta ekipleri tarafından ruhsatsız hizmet vermesi dolayısıyla tutanak tutulan işletme mühürlendi.

69466e5fe1251585a934fe05.jpg

Galatasaray'dan Brentford'a cevap! Transfer şartı belli oldu

Ahuzar

Forum Üyesi
Bilgi için teşekkürler.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!