• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Çolakbayrakdar’dan gençler için seferberlik (ÖZEL HABER)

DeviL

Forum Üyesi
Kayseri’nin Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar,Kocasinan belediyesi olarak tüm imkanları öğrenciler için seferber ettiklerini kaydetti.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) 2021-2023 eğitim ve öğretim yılının ilk döneminin tamamlanması dolaysıyla İGF HABER AJANSI'NA özel açıklama yapan Çolakbayrakdar, eğitim ve öğretimin çağın gereklerine uygun olarak sürekli değişen, gelişen, birikim ve tecrübeler ışığında yenilenen bir süreç olduğunu belirtti. Kocasinan’da 100 bine yakın öğrencinin karne heyecanı yaşadığını aktaran Çolakbayrakdar, “Elimizde bulunan genç hazinenin ne kadar büyük olduğunu görüyor, tüm imkanlarımızı siz öğrenciler için seferber ediyoruz. Çünkü biz bu gücün farkındayız.Yeni modelimiz sayesinde etkinliği ve sorun çözme kapasitesi artan Milli Eğitim Bakanlığımız,bu dönemde hayata geçireceği reformlarla Türkiye'nin önünde yeni ufuklar açacak, ülkemizin en önemli payandası olan eğitimi yüceltecektir” ifadesini kullandı.

“Kocasinan’da bulunan okullarımızı bakımdan geçiriyoruz” diyen Başkan Çolakbayrakdar, "Biz her zaman sınırsız, kısıtlamasız ve eleştirel düşünmeye açık bir eğitimden yanayız. Bu sebeple kitap okuma alışkanlığını edinmemiz için belediyemiz çocuklarımız için aylık hikâye dergisi yayınlıyoruz. İnsanı değerli kılan ve toplumu yücelten eğitimdir. Genç ve dinamik nüfusa sahip ülkemizin hayallerini gerçeğe dönüştürme mücadelemizde en büyük güç kaynağımız nitelikli, öz güveni yüksek, milli ve manevi değerlerimizi özümsemiş nesiller için biz Kocasinan belediyesi olarak buradayız” dedi.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!