Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Doğuştan gelen yeteneği herkesi şoke ediyor! 'Hedefim Türkiye'de iz bırakmak'

alcnpktn

Forum Üyesi
68a18a3e4e053962fef3cc0c.jpg

Sadrazam Koca Sinan Paşa tarafından (1572-73) başlayıp 990'dan (1582) önce tamamlandığı bilinen Sinan Paşa Medresesi (Külliyesi) ve Sinan Paşa Camii restorasyondan sonra halen Bursa'nın Yenişehir ilçesinde hizmet vermektedir.

İlginizi Çekebilir

“HEDEFİM GÜZEL ESERLER YAPIP TÜRKİYE'DE BİR İZ BIRAKMAK”

Hüseyin Ali, "Sekiz senedir Yenişehir'de yaşıyorum. Resim ve seramik heykelleri yapıyorum. Hiç bir eğitim almadım tamamen doğuştan geliyor herhangi bir eğitim almadım gördüğüm her şeyi yapabiliyorum. Sinan paşa Yemen Fatihi olarak biliniyor. Sinan paşa külliyesi tarafından bu heykeli yapmam istendi. İtalyan bir ressam tarafından yapılan yan resmi bulunuyor. Buna bakarak heykeli yapmaya başladım. Hedefim güzel eserler yapıp Türkiye'de bir iz bırakmak istiyorum" diye konuştu.

68a18a484e053962fef3cc0e.jpg

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, "Açtığımız 200 yıllık kadın girişimciler merkezinin çini atölyesinde Yemen Fatihi olarak bilinen Sinan Paşa'nın büstünü genç kardeşimiz Hüseyin tarafından başarılı bir şekilde yapılıyor. Muhteşem bir çalışma 10 gündür yapımı devam ediyor. Kanuni Sultan Süleyman döneminden Yavuz sultan selim dönemine kadar Sadrazamlık yapan Sinan Paşa ilçemizde önemli hizmetlere imza atmıştır. Sadece bununla kalmayacağız diğer padişahlarımızın büstlerini yapıp Sinan paşa külliyesinde sergileyeceğiz" dedi.

9 yaşında lise diploması aldı! İşte Aylin'in en büyük hayali: İnsanlar duyduklarında şaşırıyor

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!