• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Düzce’de hasarlı okulların öğrencileri taşınıyor

DeviL

Forum Üyesi
Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü, depremde ağır hasar gören okullarda öğrencilerin başka okullara taşınmasına yönelik ilgili planlama yapıldı. Öğrencilerin 9 Aralık'tan itibaren tahsis edilen araçlarla okullarına taşınacağı duyuruldu.

Alparslan Efe DEMİR / DÜZCE (İGFA) - Düzce'de 23 Kasım günü yaşanan depremin ardından ili ziyaret eden Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in talimatlarıyla, Merkez Hamidiye Şehit Özgür Işık İlkokulu, Turgut Özal Anadolu Lisesi ve Arsal Anadolu Lisesi okul binalarında yapılacak inceleme nedeniyle öğrencilerimizin başka okul binalarına nakledilmeleri kararlaştırılmıştı.

Bu kapsamda 5 Aralık'tan bu yana Şehit Özgür Işık İlkokulu ve Anaokulunun 304 öğrencisi 15 araç ile Hikmet Akın Ortaokulu ve Körpeşler Anaokuluna, köylerimizde ikamet eden 206 Anadolu Lisesi öğrencisinin 28 araçla, pansiyonlarda yatılı kalan 125 öğrencinin de 11 araçla yeni okullarına taşınma işlemi başlatıldı.

Bununla birlikte, Turgut Özal Anadolu Lisesi ve Arsal Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören bin 414 öğrencinin ikamet ettikleri mahalle merkezlerinde belirlenen 47 noktadan 89 servis aracıyla taşınması için yapılan planlamaya göre ihale çalışmaları tamamlandı.

Her iki okulda öğrenim gören ve özel servis araçlarıyla ya da kendi imkânlarıyla ulaşım sağlayan öğrencilerin 9 Aralık Cuma gününden itibaren Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tahsis edilen servis araçlarıyla okullarına taşınacağı belirtilirken, okullarda ikili öğretim uygulaması yapıldığından dolayı pansiyonlarda kalan yatılı öğrencilerin haricindeki diğer öğrencilere öğle yemeği hizmeti verilmeyeceği duyuruldu.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!