Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Efes Selçuk’ta kadın girişimciler sertifikalandı

DeviL

Forum Üyesi
İzmir'de Efes Tarlası Yaşam Köyü’nde düzenlenen Kadın Girişimciliğinde Yol Haritaları Eğitimi tamamlandı.

İZMİR (İGFA) - Konrad-Adenauer- Derneği Türkiye Temsilciliği tarafından desteklenen Kadın Girişimciliği Projesi kapsamından düzenlenen eğitimi tamamlayan 35 kadın sertifikalarını Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’den aldı.

Eğitmen Cüneyt Örkmez tarafından verilen 40 saatlik eğitim ile kadınların etkin bir biçimde iş hayatında yer almaları ve girişimci yönlerini geliştirmeleri hedeflendi.

Kooperatif girişimciliği yanı sıra kendi işini kurmak isteyen kadınları da desteklemeyi amaçlayan eğitim programına katılan kadınlar memnuniyetlerini dile getirdiler.

Eğitimin gerçekleştirilmesine verdiği destekten dolayı Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e teşekkür eden Cüneyt Örkmez; “Bu eğitim Efes Selçuk Belediyesi ve Konrad-Adenauer- Derneği’nin ortak bir çalışması. Bir yerde yaşayan insanların yaşadıkları yerin sorunlarına sahip çıkması, aynı zamanda orada sosyal ve ekonomik canlılık yaratabilmesi için biraz daha sorumluluk alması gerekiyor. Bu anlamda yapılan çalışmaların toplum nezdinde sonuç verebilmesi için eğitimin önemine inanıyorum” dedi.

YETENEKLİ KADINLARIN OLDUĞU BİR KENTTESİNİZ

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel eğitime katılan tüm kadınlara ve eğitim verenlere teşekkür ederek; “Burada girişimciliğe dair, kadın girişimciliğine dair anlatılan her şeyin çok önemli olduğunu ifade etmek lazım” dedi. Kooperatifçiliğin önemine değinen Başkan Ceritoğlu Sengel; “Yerel ekonominin canlanması ve desteklenmesinin sadece yerel yönetimlere bırakılması mümkün değil. Bu algının tüketici boyutunda da anlaşılabilmesi çok önem arz ediyor. Ama Efes Selçuk’ta biz şanslıyız. Çünkü çok yetenekli kadınların olduğu bir kenttesiniz. İlham veren kentin ilham veren kadınlarıyla bir aradasınız. Bence bu eğitimlerin bu kadar keyifli geçmesinin sebebi biraz da bu eğitime katılan kadınlardır” dedi.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!