• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Erdoğan imzaladı! Atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı

alcnpktn

Forum Üyesi
691d0dcf610533a05f3a1a73.jpg

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar hakkında karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile birlikte, Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanlığına ve Üyeliklerine atamlar gerçekleştirildi. Başkanlığa Danıştay kontenjanından Zerrin Güngör, Üyeliklere ise, Bakan kontenjanından Hakan Çavuşoğlu, Sayıştay kontenjanından Ali Karakaya, Yargıtay kontenjanından Ahmet Karayiğit, Müsteşar kontenjanından Kenan İpek, Büyükelçi kontenjanından Hasan Murat Mercan, Vali kontenjanından Esengül Civelek, İl Belediye Başkanı kontenjanından İbrahim Karaosmanoğlu, Öğretim Üyesi kontenjanlarından Prof. Dr. Erkan İbiş ve Prof. Dr. Muhammed Fatih Uşan ve Kamu Kurumu Niteliğindeki Meslek Kuruluşu kontenjanından Sabri Hafif atandı.

Karara göre Suriye Arap Cumhuriyeti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği'ne Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Nuh Yılmaz, Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatı Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilciğine Dışişleri Bakanlığı İkili İlişkiler Genel Müdürü Şebnem Cenk atandı.

İlginizi Çekebilir

Diyanet İşleri Başkanlığı'nda açık bulunan Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanlığı'na aynı yer üyesi Osman İyişenyürek atandı. Adalet Bakanlığı'nda açık bulunan Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne Abdurrahim Taş, Personel Genel Müdürlüğü'ne Yusuf Soner Çiftçioğlu getirildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda ise Çocuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Pınar Yavuzkanat görevden alındı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda Osmaniye Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hamdi Görkem Gençtürk ve Karaman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Özcan görevden alındı. Osmaniye Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne Amasya Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Zafer Bektaş, Amasya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne Derya Bulut ve Çankırı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne Ahmet Dursun atandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürü Selahattin Yazar görevden alındı. Milli Eğitim Bakanlığı'nda açık bulunan Teftiş Kurulu Başkanlığı'na Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürü Fethi Fahri Kaya atandı. Tarım ve Orman Bakanlığı'nda ise Gıda ve Kontrol Genel Müdür Yardımcılığına Fatih Kaya, Bitkisel Üretim Genel Müdür Yardımcılığına Ergin Toprak, Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcılığına Kutluhan Özdemir ve Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdür Yardımcılıklarına Mesut Akdamar ve Fatih Özdemir atandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdür Yardımcısı Feriha Mert görevden alındı ve yerine Hasan Boz atandı. Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine İbrahim Ercan Karacaoğlu, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise Gökmen Kınık ve Selamettin Ermiş getirildi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda 2 bin 410 isim Vergi Başmüfettişliğine atandı. Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı'nda, Milli Savunma Bakanlığı'nda, Tarım ve Orman Bakanlığı'nda ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda Müfettiş ve Başmüfettiş atamaları yapıldı.

Beyaz Saray'da 1 trilyon dolarlık zirve! Trump ile Selman bir araya geldi
Böcek ailesinin ölümüne ilişkin Adli Tıp'tan ilk rapor: Kimyasal maddeden zehirlenme
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan açıkladı! İşte Ermenistan'la normalleşme şartı

Ahuzar

Forum Üyesi
Bilgi için teşekkürler.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!