Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

‘Erdoğan onay verdi Ürdün’ü bekliyoruz’

alcnpktn

Forum Üyesi
68b22c160e0350bc79677447.jpg

AYŞEGÜL KAHVECİOĞLU/ANKARA-Kurtulmuş toplantıyı açış konuşmasında, “İsrail soykırım politikalarından vazgeçene kadar BM dâhil tüm uluslararası kuruluşlardaki üyeliklerinin askıya alınmasını teklif ediyorum, uluslararası camiaya ilan ediyorum” dedi. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yaptığı konuşmada “Türkiye olarak Filistin halkının hangi şekilde ve isim altında olursa olsun Gazze’den tehcirini öngören planlara karşıyız. Kim tarafından sunulursa sunulsun böyle bir plan bizim nezdimizde hükümsüzdür” dedi. İsrail’in, “istikrarlı, güçlü, milli birlik ve beraberliğini sağlamış ve toprak bütünlüğüne sahip” bir Suriye istemediğini de söyleyen Fidan, “Suriye’ninistismar edilmesine asla izin vermeyeceğiz” diye konuştu.

Özel’e yanıt verdi

Fidan, CHP lideri Özel’in Filistin’e havadan yardım gönderme konusundaki eleştirilerine şu yanıtı verdi:

“Havadan yardım gönderme ile ilgili hususu gündeme getirip, hükümetin bir isteksizlik içinde olduğunu ima eden hususlar var. Biz yardımı karadan, denizden götürüyoruz. Havadan niye şey olalım… The Guardian’ı okuyun, 14 yaşındaki Muhammed Eid havadan atılan kargonun altında ezildi. Bütün yardım örgütleri, havadan yardım atılmasının ölüme sebep olduğunu söylüyor. Buna rağmen, Cumhurbaşkanımıza duruma arz ettik.Cumhurbaşkanımız bu konuda bize, yapılması konusunda onay verdi. Ürdünlüler rıza göstermediği sürece gitme şansımız yok. Ürdünlülere bir kaç defa dedik. Biz buraya gelelim ne uçak istiyorsanız vermeye hazırız. Muhtemelen onlar İsrail ile meseleyi çözemediler. Uçaklarımız hazır. Hava sahasının açılması ile ilgili Ürdün koordinasyonda bize onay verdiği anda hemen biz gidecek durumdayız. Havadan yardım atma meselesi kozmetik bir operasyondur; buna rağmen bir insana bir gram gitse bile, buna da razıyız dedik. Uluslararsı yardın kuruluşları buna da karşılar; ama biz buna rağmen tamam diyoruz.”

Gazze tezkeresi kabul edildi

TBMM Genel Kurulu’nda, “İsrail’in Gazze’deki İşgalini Genişletme Kararı ve Filistin Halkına Yaptığı Soykırım” hakkında “Meclis Başkanlığı Tezkeresi” oy birliğiyle kabul edildi. Kabul edilen tezkere, TBMM’de grubu bulunan tüm partiler tarafından ortak bildiri olarak da imzalandı. Tezkerede İsrail’in Filistin halkına yönelik saldırıları kınanırken, dünya parlamentolarına İsrail’in durdurulmasına yönelik 9 maddelik çağrı metni yer aldı. Dışişleri Bakanı Fidan, tezkerenin kabul edilmesinin ardından yaptığı paylaşımda “Gazze’deki çocukların çığlığı, insanlığın vicdanında bir kıvılcım yakmıştır. O kıvılcım büyüyerek daha güçlü bir dönüşümün öncüsü olacaktır” dedi.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!