• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Evine giren 3 kişi hayatını kararttı! Para bulamayınca yaşlı adamı acımasızca darbettiler

alcnpktn

Forum Üyesi
6911cc63f673ab5ac3671afc.jpg

Ankara’nın Altındağ ilçesinde 79 yaşındaki Erol Çetin, evine giren 3 kişi tarafından 30 Ekim tarihinde darbedilip gaspa uğradı. Ağır yaralanan Çetin, tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybetti.

Olay, 30 Ekim tarihinde Kale Mahallesi Altıntaş Sokak’taki bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tek başına yaşayan Erol Çetin’in (79) evine giren 3 kişi para istedi.

7-8 büyüklüğünde bekleniyor! 'Asıl büyük deprem ihtimali 'diyerek bölgeyi açıkladı

Çetin’in parası olmadığını söylemesi üzerine şahıslar, yaşlı adamı ‘başından’ darbetti. Polis ekiplerince yapılan kamera incelemelerinde şüphelilerin M.Ç. (15), E.D. (18) ve R.A. (24) olduğu tespit edildi.

GÜNLERCE YAŞAM MÜCADELESİ VEREN EROL DEDE HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Zanlılar gözaltına alınarak ifadelerinde suçu kabul etti. Yaşları küçük olan 2 şüpheli Çocuk Şube Müdürlüğüne, R.A. ise Gasp Büro Amirliğine teslim edildi.

6911cdaff673ab5ac3671b00.jpg

Mahkemeye sevk edilen R.A., ‘gasp’ suçundan tutuklandı. Beyin kanaması şüphesiyle Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Erol Çetin ise dün hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

"EROL DEDENİN EVİNE HIRSIZLAR GİRDİ, EROL DEDEYİ DARBETTİLER"

Çetin’i mahalleli olarak çok sevdiklerini ifade eden Serdar Altundağ, "Yardıma muhtaç bir insandı, kimsesi yoktu. Emekli maaşıyla geçiniyordu, bekar evi vardı. Sosyal yardımlarla da geçiniyordu. Elimizden geldiği kadar yardım ediyorduk. Mesela ekmeği, suyu karşılıyorduk. Ama ücretini veriyordu, öyle bağış olarak kabul etmiyordu. Biz gece vakti yattığımız için ancak sabahleyin öğrenebildik. Polisleri olay yerinde görünce sorduk, bir olay mı vardı diye. Onlar da Erol dedenin evine hırsızlar girdi, Erol dedeyi darbettiler, ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırdılar dedi. Hatta ben üzüldüm. Bir abimiz var, yardım kuruluşunda görevli. O abiye mesaj gönderdim belki yardımcı olurlar diye. Onlar da olayı takip etti, bir şey olursa haberleşelim diye. Öğrenince dün onlara haber ettik. Eğer burada bir yakını olsaydı muhakkak haberimiz olurdu. Çünkü burada biz birbirimizi tanıyoruz. Cenazesini kimse olmadığı için getirmezler buraya" dedi.

6911cdc1f673ab5ac3671b06.jpg

Parfüm tesisinde faciayı yaşayan çalışan anlattı! İş yeri hakkında flaş iddia: Patron geldi, öyle gördü gitti

Ahuzar

Forum Üyesi
Bilgi için teşekkürler.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!